Ingredientai (3–4 porcijoms):
- 100 g smulkių avižinių dribsnių;
- 50 g bolivinės balandos (kynvos);
- 400 ml vandens;
- 350 ml nesaldinto arba labai nestipriai saldinto migdolų pieno.
Gaminimas:
1. Užverdame vandenį su 150 ml migdolų pieno, o tada supilame kruopas ir dribsnius. Ant vidutinės ugnies verdame apie 10–15 minučių, per tą laiką papildydami košę likusiais 200 ml migdolų pieno.
2. Išvirus leidžiame pastovėti dar kelias minutes puode, uždengus jį dangčiu.
3. Valgome su sezoninėmis uogomis ir šviežiu medumi.
Skanaus!
Maisto tinklaraštis FeedMySister.com yra apie meilę maistui ir sau – ieškant ir atrandant pusiausvyrą savo lėkštėje. Kūryba užsiima dvi sesės – Rūta ir Asta, kurioms svarbu, ką jos valgo, nes geras maistas itin svarbus gerai savijautai.
Tinklaraščio paskyros socialiniuose tinkluose: Facebook ir Instagram.