FeedMySister receptas: avižų ir bolivinės balandos košė su migdolų pienu

Neįtikėtinai paprastas receptas ir super košė – pilna skonio, kreminės tekstūros, o bolivinė balanda jai dar suteikia traškumo. Virsim dar ne kartą, nes labai patiko, išbandykite ir jūs!
Tinklaraštininkės ir jų ruošta košė
Tinklaraštininkės ir jų ruošta košė / FeedMySister nuotr.

Ingredientai (3–4 porcijoms):

  • 100 g smulkių avižinių dribsnių;
  • 50 g bolivinės balandos (kynvos);
  • 400 ml vandens;
  • 350 ml nesaldinto arba labai nestipriai saldinto migdolų pieno.

Gaminimas:

1. Užverdame vandenį su 150 ml migdolų pieno, o tada supilame kruopas ir dribsnius. Ant vidutinės ugnies verdame apie 10–15 minučių, per tą laiką papildydami košę likusiais 200 ml migdolų pieno.

2. Išvirus leidžiame pastovėti dar kelias minutes puode, uždengus jį dangčiu.

3. Valgome su sezoninėmis uogomis ir šviežiu medumi.

Skanaus!

FeedMySister nuotr./Avižų ir bolivinės balandos košė su migdolų pienu
FeedMySister nuotr./Avižų ir bolivinės balandos košė su migdolų pienu

Maisto tinklaraštis FeedMySister.com yra apie meilę maistui ir sau – ieškant ir atrandant pusiausvyrą savo lėkštėje. Kūryba užsiima dvi sesės – Rūta ir Asta, kurioms svarbu, ką jos valgo, nes geras maistas itin svarbus gerai savijautai.

Tinklaraščio paskyros socialiniuose tinkluose: Facebook ir Instagram.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis