Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Folijoje keptos dešrelės su paprika ir svogūnais

Gamtoje ruošiant maistą, svarbiausia - patogumas. Tad gaminimas folijoje yra tikrai puikus būdas greitai ir be vargo pasiruošti maistą. Į foliją galima vynioti bulves, įvairias daržoves, žuvį ar mėsą. Šiandien siūlome grilyje pasigaminti dešreles su paprikomis ir svogūnais.
Grilis
Grilis / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 8 mėgstamų dešrelių,
  • 4 saldžiųjų paprikų,
  • 2 didelių svogūnų,
  • ¼ alyvuogių aliejaus,
  • druskos pagal skonį,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • saujos šviežių petražolių.

Gaminimas:

Kai žarijos bus paruoštos, apkepinkite dešreles po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Iš folijos padarykite krepšelius, sudėkite keptas dešreles.

Paprikas ir svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis ir suberkite ant dešrelių. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais.

Foliją sandariai užvyniokite ir kepkite grilyje maždaug 15 minučių, kol daržovės suminkštės.

Baigus kepti foliją pradarykite, apibarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai