Reikės:
- 8 mėgstamų dešrelių,
- 4 saldžiųjų paprikų,
- 2 didelių svogūnų,
- ¼ alyvuogių aliejaus,
- druskos pagal skonį,
- žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
- saujos šviežių petražolių.
Gaminimas:
Kai žarijos bus paruoštos, apkepinkite dešreles po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Iš folijos padarykite krepšelius, sudėkite keptas dešreles.
Paprikas ir svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis ir suberkite ant dešrelių. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais.
Foliją sandariai užvyniokite ir kepkite grilyje maždaug 15 minučių, kol daržovės suminkštės.
Baigus kepti foliją pradarykite, apibarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.
Skanaus!