Reikės:
- 4 st. smulkintos virtos arba keptos vištienos,
- 1 st. besėklių vynuogių,
- ½ st. smulkintų migdolų,
- 2 saliero stiebų,
- 3 svogūnėlių su laiškais,
- po saujelę krapų ir petražolių,
- 1 st. majonezo,
- 1 citrinos sulčių,
- 1 valg. š. Dižono garstyčių,
- po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite susmulkintą vištieną, per pusę perpjautas vynuoges, migdolus, supjaustytus saliero stiebus bei krapus su petražolėmis, pagardinkite druska bei pipirais. Atskirame inde paruoškite užpilą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis, garstyčias. Užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir padėkite valandai šaltai, kad susigertų skoniai.
Patiekite su duona, pomidorais ir avokadais.