Gaivios vištienos salotos iš vakarienės likučių

Nuo vakarienės liko keptos vištos? Ji gali virsti nauju patiekalu ar kitos dienos pietumis jums į darbą. Šios salotos labai sočios ir gaivios, tad pavalgę užkandžiauti nenorėsite iki vakaro.
Vištienos salotos
Vištienos salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 st. smulkintos virtos arba keptos vištienos,
  • 1 st. besėklių vynuogių,
  • ½ st. smulkintų migdolų,
  • 2 saliero stiebų,
  • 3 svogūnėlių su laiškais,
  • po saujelę krapų ir petražolių,
  • 1 st. majonezo,
  • 1 citrinos sulčių,
  • 1 valg. š. Dižono garstyčių,
  • po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite susmulkintą vištieną, per pusę perpjautas vynuoges, migdolus, supjaustytus saliero stiebus bei krapus su petražolėmis, pagardinkite druska bei pipirais. Atskirame inde paruoškite užpilą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis, garstyčias. Užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir padėkite valandai šaltai, kad susigertų skoniai.

Patiekite su duona, pomidorais ir avokadais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai