Smulkintuvų pasirinkimas rinkoje gana gausus, o rasti tinkamiausią gali būti nelengva. Kuris iš jų galingiausias, bet kartu – ir pats tyliausias? Kuriuo paruošti kokteiliai gali prilygti siūlomiems geriausiuose restoranuose? „Blendtec“ yra nepakeičiamas virtuvės prietaisas, su kuriuo galite greitai paruošti beveik viską, o šiuo aparatu pasitiki netgi profesionalūs virėjai.
Didžiausias ir greičiausias variklis savo klasėje užtikrina profesionalią galią ir greitį, kurių reikia visiškai susmulkinti net kiečiausius ingredientus, pavyzdžiui, sutrinti ledus ir šaldytus vaisius ar uogas. „Blendtec“ yra smulkintuvas, kuris net „iPhone“ gali sutrinti į dulkes. Be to, šio prekės ženklo smulkintuvams suteikiama iki aštuonerių metų garantija, kuri taip pat taikoma ąsočiui, varikliui ir smulkesnėms detalėms.
Nuo šaltų ledų – iki karštos sriubos
Su visame pasaulyje žinomu „Blendtec“ smulkintuvu galite namuose be didesnių pastangų pasigaminti dieviškų ledų, karšto šokolado, migdolų pieno, miltų ir žemės riešutų kremo, nuostabių padažų, pesto, grynų sulčių, karštos sriubos ir kitų skanių patiekalų.
Ruošiant sriubą, sakykime, kreminį sultinį „Blendtec“ sušildo iki 70°C laipsnių vos vienu mygtuko paspaudimu, o sriuba tokia skani ir šilkinė, tarsi būtų paruošta restorano šefo. Nereikia nieko ilgai pjaustyti, nereikia nieko virti, laukti, kol suminkštės, o galiausiai – plauti krūvos puodų. Naminės trintos sriubos dar niekada nebuvo tokios skanios, o skonio skirtumą pajus ir maži, ir dideli šeimos nariai nuo pat pirmojo šaukšto.
Šilkinio glotnučio paslaptis
Glotnučius vis dar perkate vietoje to, kad ruoštumėte juos namuose, nors jų receptai yra patys paprasčiausi? O galbūt namuose ne taip gerai pavyksta? Tiesą pasakius, ir nuosavoje virtuvėje galite pagaminti tokį pat glotnutį, kokį paruošia profesionalai – kreminės tekstūros ir išbaigto skonio. Su „Blendtec“ smulkintuvu galite pasigaminti identišką glotnutį, dėl kurio anksčiau stovėjote eilėje. Ir netgi anksti ryte, kol šeimyna miega – nors „Blendtec“ maišytuvas yra nepaprastai galingas, jis veikia labai tyliai.
Nesinori plauti? Ir nebūtina!
Visa tai atrodo puikiai, todėl norėtumėte tapti tikru savo virtuvės meistru, tačiau nepatinka po visų procedūrų plauti prietaisus ir krūvas indų? Su „Blendtec“ tai nebūtina! Kaip kad ir restoranuose įvairių prietaisų plovimui laiko daug neskiriama, taip ir jums nebūtina to daryti savo namų virtuvėje. „Blendtec“ smulkintuvas, padedantis meistriškai paruošti visus aukščiau minėtus patiekalus, turi savaiminio išsivalymo sistemą ir yra pagamintas iš specialių lengvai valomų medžiagų.
Dėl lygių paviršių ir vientisų ašmenų „Blendtec“ maišytuvą labai lengva valyti. Tiesiog sumaišykite šiltą vandenį su lašu indų ploviklio ir pamatykite, kaip maišytuvas didžiausiu greičiu tampa švarus greičiau nei per 60 sekundžių – net nereikia nieko nuimti. Na o ąsotį galima plauti ir indaplovėje.
Kaip visa tai įmanoma?
Kaip gali būti, kad visa tai gali padaryti vienas smulkintuvas? Toks patogus, turi daugybę funkcijų, neįtikėtinai galingas ir greitas? Atsakymas slypi patentuotose technologijose. „Blendtec“ ašmenys gaminami iš šaltai štampuoto grūdinto plieno, tad yra iki 80 proc. storesni bei 10 kartų tvirtesni nei kitų smulkintuvų ašmenys. Be to, jie nėra aštrūs, nes jeigu ašmenys sukasi didesniu nei 480 km/h greičiu, jie neturi būti aštrūs tam, kad galėtų atlikti savo darbą. Taigi smulkintuvas yra saugus ir vaikams.
Bananų omletas per 1 minutę
Ingredientai:
- 1 bananas
- 3 kiaušiniai
- žiupsnelis cinamono
- galima pridėti imbierų, pasiflorų, ciberžolės ar kitų mėgstamų prieskonių
Paruošimas:
- Visus ingredientus sumaišykite iki kreminės konsistencijos. Įkaitinkite keptuvę, ant servetėlės užpilkite aliejaus ir tolygiai patepkite juo keptuvę – aliejaus nepilkite tiesiai į keptuvę, nes pakanka patepti ją plonu sluoksniu.
- Supilkite omleto mišinį į keptuvę. Omletą 6–7 min. kepkite ant vidutinės kaitros uždengtoje keptuvėje. Omleto nereikia apversti, tik stebėkite, kad jis iškeptų tolygiai. Patiekite su jogurtu be priedų, uogiene ar uogomis. Arba būkite kūrybingi ir bananų omletą išsikepkite savaip!
Greitai paruošiami braškiniai ledai
Ingredientai:
- 1 šaukštas šviežių citrinų sulčių
- 450 g šaldytų braškių
- šviežūs bazilikų lapeliai
- 240 ml grietinėlės (10 % rieb.)
- 80 ml saldinto sutirštinto pieno
Paruošimas:
Visus ingredientus sumaišykite ledų režimu iki kreminės konsistencijos. Patiekite iš karto arba užšaldykite, kol bus pasiekta norima tekstūra. Skanaus!
Mėsos marinatas
Ingredientai:
- 1 mėtos stiebas su lapeliais
- 1 aitrioji paprika
- 150 ml alyvuogių aliejaus
- 1 žaliosios citrinos sultys
- 1 žaliosios citrinos žievelė
- 1 arb. š. druskos
- 1 ilgas šviežias agurkas
- 1 valg. š. medaus
Paruošimas:
Tolygiai sumaišykite visus ingredientus, įtrinkite marinatu vištieną, leiskite marinatui šiek tiek įsigerti į mėsą ir kepkite ant grotelių. Malonūs vasariški įspūdžiai garantuoti!
Daugiau apie „Blendtec“ smulkintuvus skaitykite svetainėje https://www.blendtec.lt/.