„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Gamink su Kikkoman“: WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

Tradiciškai gaminamas „Kikkoman“ sojos padažas yra universalus aromato ir skonio stipriklis, skirtas įvairių maisto patiekalų nuo Azijos iki Amerikos virtuvės pagardinimui. Sojos padažas jau prieš dešimtmetį tapo vienu iš pagrindinių ingredientų Amerikos virtuvėje, o šiais laikais jo galima rasti beveik kiekvieno lietuvio virtuvės spintelėje.
WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru
WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

Pateikiame vaizdo receptą su šiuo ingredientu, kuris suteiks idėjų, kaip nustebinti svečius ar palepinti artimuosius:

VIDEO: WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“