„Pati gaminau mitybai draugišką versiją, kuri tiks ne tik be lektinų mitybai, bet ir keto bei mažai angliavandenių turinčioms mityboms.
Braunį gaminau vadovaudamasi šiuo receptu.
Kadangi pamečiau maistines svarstykles, mėginau gaminti vadovaudamasi amerikietiškomis stiklinių bei iš akies. Manau, puikiai tiks ir jau lentynose parduodamas šokoladinio pyrago mišinys. Svarbu nupjaustyti kietuosius kampus.“
Taigi, ko braunio kankorėžiams prireiks?
Braunį susmulkinę, jei sausas, dėkite šaukštą riešutų sviesto.
Tuomet jau rankomis formuokite kūgius-rutuliukus.
Susmaigstykite pakeptas migdolų plokšteles.
Trumpam verta įdėti tai, kas pavyko, ir į šaldymo kamerą, tuo tarpu ištirpinti šokoladą.
Pirma apliejau juo, po to – mirkyti į šokoladą, kad pasidengtų ir apačia. Vėliau sudėti ant grotelių, kad perteklius šokolado nuvarvėtų.
Taip pat labai verta lengvai apiberti maltu saldikliu ksilitoliu (vietoje tradicinio pasirinkimo – cukraus pudros). Štai jūs ir parepetavę gruodžiui!
Daugiau Natalijos patiekalų receptų galima surasti šiame tinklapyje.