Kalbėdama su portalu Eater.com, šefė Fai, kurios tikrasis vardas yra Supinya Junsuta, teigė, jog nuo tada, kai buvo paskelbta apie „Michelin“ įvertinimą, daugybė žmonių ateiną į jos restoranėlį tiesiog paspoksoti ar pafotografuoti, bet visai nebūtinai čia valgo. Smalsuoliai ypač trokšta nufotografuoti pačią Fai, kai ši dirba virtuvėje. Tiesą sakant, tai pernelyg nestebina, nes garbaus amžiaus šefė su savo slidininko akiniais ir virtuvėje šokančiomis liepsnomis bei senu ventiliatoriumi pašonėje išties atrodo įspūdingai.
Nors gatvės maisto virtuozė pirmiausia piktinasi žiopliais, padaugėjo ne tik spoksotojų – žymūs jos patiekalai, tokie kaip krabų omletas ar aštrūs azijietiškų makaronų valgiai dar labiau išpupuliarėjo ir dėl jų svečiams tenka laukti ilgiausiose eilėse. Ir taip yra net nepaisant to, jog tai viena brangiausių gatvės maisto vietų Bankoke, kur už pietus gali tekti pakloti ir visus 25 JAV dolerius ar daugiau.
Fai dukra Varisa Junsuta žurnalistams pasakojo, kad jos motina, paprastai kasdien dirbanti po 11 val., vis greičiau pavargsta ir dėl to kaltas būtent papildomas dėmesys, kurį lėmė pelnytoji „Michelin“ žvaigždutė.
Toks nepasitenkinimas, regis, prestižiniu įvertinimu, nėra pirmasis atvejis. Prieš kurį laiką 3 „Michelin“ žvaigždutes pelnęs prancūzas šefas Sebastianas Brasas pageidavo, kad į kitą „Michelin“ gidą jo restoranas nebūtų įtrauktas, nes po tokio įvertinimo nuolatinis spaudimas „išlaikyti lygį“ tiesiog žudo kūrybiškumą. Kitas prancūzas, šefas Jérôme'as Brochot taip pat pareiškė norintis grąžinti gautą „Michelin“ žvaigždę, nes jam pernelyg daug kainuoja taip įvertinto restorano išlaikymas.