06 21

Geriausias patiekalas vasariškiems pusryčiams: lietiniai su keptais rabarbarais

Vasaros pusryčiai privalo būti skanesni, įdomesni, spalvingesni, nei kitu metų laiku! Juk vasara – tai nesibaigiantis džiaugsmas, tai ilgiausios dienos, žydriausias dangus ir tingūs rytai, kurie kiekvienas savaime yra šventė.
Lietiniai su rabarbarais
Lietiniai su rabarbarais / Nidos Degutienės nuotr.

Nesugalvočiau geresnio patiekalo vasariškiems pusryčiams, nei saldūs lietiniai blyneliai su aromatingu įdaru! Rabarbarų sezonas baigiasi birželio pabaigoje, sako, po Joninių rabarbarų valgyti jau nedertėtų. Todėl besibaigiantį rabarbarų sezoną siūlau švęsti mėgaujantis minkštais lietiniais su rabarbarų įdaru. Jei jūsų darže rabarbarų užderėjo gausiau, nei tikėjotės, supjaustykite juos gabalėliais ir užšaldykite – pasimėgausite tokiais pusryčiais kitu metų laiku.

Kepant rabarbarai karamelizuojasi, jų skonis dar labiau atsiskleidžia. Toks rabarbarų įdaras tinka ne vien blyneliams, bet ir pyragams bei šiltiems desertams, patiekiamiems su kaušeliu ledų.

Kviečiu išbandyti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų