Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Greita ir gardu: grilyje kepti šonkauliukai

Jeigu atsibodo kepti šašlykus, pakeiskite meniu! Prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius šiandien siūlo paragauti gardžių grilyje keptų šonkauliukų!
Kepsniai
Kepsniai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šonkauliukus galite supjaustyti smulkiai, paliekant po vieną kauliuką, o galite palikti visą jų „armonikėlę“, tačiau tada juos kepti reikės gerokai ilgiau.

D.Bartošius šonkauliukus marinavo su garstyčiomis ir rozmarinu. Visą kepimo procesą ir patarimus rasite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?