Greita ir paperka kiekvieno skonį: vaflių tortas, kvepiantis nostalgija

Sunku rasti tokį, kuris vaikystėje neragavęs vaflių su įvairių įdarų pertepimu. Variantų, kuo pagardinti šį vaflių tortą daugybė – nuo uogienių iki kremų, bet šįsyk pasiūlysime puikaus skonio desertą su kondensuotu pienu, šokoladu ir žemės riešutais.
Vaflių tortas
Vaflių tortas / Shutterstock.com

Norint pasigaminti šį tortą, reikės vos kelių pirkinių iš parduotuvės, gaminimas užtruks keliolika minučių, o vėliau beliks tik palaukti, kol desertas kiek sustings.

Reikės:

  • Vaflių lakštų;
  • 200 g sviesto;
  • 200 g kondensuoto pieno;
  • Skrudintų žemės riešutų;
  • Šokolado drožlių.

Gaminimas:

Kruopščiai išplakite minkštą sviestą ir supilkite kondensuotą pieną. Maišykite iki vientisos grietinės konsistencijos. Kiekvieną sluoksnį ištepkite kremu.

Pabaigę pyrago viršų pabarstykite skrudintais žemės riešutais ir šokolado drožlėmis. Idealu, jei leisite tortui bent 2 valandas pastovėti šaldytuve.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis