Šį vakarą užraugę, rytoj ryte jau galėsite triaukšti su sumuštiniais ar grilyje keptais kepsniukais.
Taigi reikės:
- 1 kg agurkų,
- 1 valg. š. druskos,
- žiupsnelio cukraus,
- geros saujos krapų,
- kelių skiltelių česnako,
- 1 l vandens.
Gaminimas:
Jaunus, neperaugusius agurkėlius nuplaukite ir nupjaukite jiems galiukus. Sudėkite į puodą, suberkite druską, cukrų, sudėkite česnaką ir smulkintus krapus. Užvirkite vandenį ir užpilkite ant agurkėlių. Palikite kambario temperatūroje per naktį. Ryte jūsų lauks siurprizas - gardūs šviežiai parauginti agurkėliai.
Su kuo juos skanausite? Siūlome su šviežiomis virtomis bulvėmis.
Skanaus!