Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Greitai rauginti agurkėliai

Šiame gyvenime, kuriame viskas virsta kūlvirsčiais, visko norisi greitai. Ir kaip šviežius agurkėlius, kuriuos ką tik nusipirkote, paversti gardžiais lengvai raugintais? Turime jums receptą.
Šviežiai rauginti agurkėliai
Šviežiai rauginti agurkėliai / 123RF.com nuotr.

Šį vakarą užraugę, rytoj ryte jau galėsite triaukšti su sumuštiniais ar grilyje keptais kepsniukais.

Taigi reikės:

  • 1 kg agurkų,
  • 1 valg. š. druskos,
  • žiupsnelio cukraus,
  • geros saujos krapų,
  • kelių skiltelių česnako,
  • 1 l vandens.

Gaminimas:

Jaunus, neperaugusius agurkėlius nuplaukite ir nupjaukite jiems galiukus. Sudėkite į puodą, suberkite druską, cukrų, sudėkite česnaką ir smulkintus krapus. Užvirkite vandenį ir užpilkite ant agurkėlių. Palikite kambario temperatūroje per naktį. Ryte jūsų lauks siurprizas - gardūs šviežiai parauginti agurkėliai.

Su kuo juos skanausite? Siūlome su šviežiomis virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos