Reikės:
- 800 g „Piemenėlio“ varškės,
- 2 pakelių sausainių,
- 150 g „Piemenėlio“ sviesto,
- 100 g cukraus,
- 50 g „Piemenėlio“ grietinės,
- 100 g džiovintų abrikosų,
- 100 g razinų,
- 100 g kokoso drožlių,
- pakelis vanilinio cukraus,
- žiupsnelis cinamono
- braškių papuošimui.
Gaminimas:
Razinas ir abrikosus gerai nuplaukite ir pamerkite bent valandai. Išmirkytus nusausinkite, abrikosus susmulkinkite.
Sausainius sutrupinkite. Sviestą ištirpinkite ir išmaišykite su pertrinta per sietelį varške, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir grietine. Suberkite sausainius, razinas, abrikosus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą formą (arba mažas formeles), gerai suspauskite. Popieriumi uždenkite viršų, prislėkite ir padėkite bent kelioms valandoms, o geriausiai nakčiai į šaldytuvą. Patiekite papuošę šviežiomis braškėmis,
Skanaus!