Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitas Janinos pyragas su varške - tinginys

Ką pagaminti greitai ir skaniai? Atsakymą žino tie, kurie nemėgsta ilgai terliotis virtuvėje. Tai TINGINYS! Tačiau šįkart siūlome kitokį receptą – vasariškai gaivų. Išmėginkite - pirštelius aplaižysite.
Varškės pyragas su braškėmis
Varškės pyragas su braškėmis / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 800 g „Piemenėlio“ varškės,
  • 2 pakelių sausainių,
  • 150 g „Piemenėlio“ sviesto,
  • 100 g cukraus,
  • 50 g „Piemenėlio“ grietinės,
  • 100 g džiovintų abrikosų,
  • 100 g razinų,
  • 100 g kokoso drožlių,
  • pakelis vanilinio cukraus,
  • žiupsnelis cinamono
  • braškių papuošimui.

Gaminimas:

Razinas ir abrikosus gerai nuplaukite ir pamerkite bent valandai. Išmirkytus nusausinkite, abrikosus susmulkinkite.

Sausainius sutrupinkite. Sviestą ištirpinkite ir išmaišykite su pertrinta per sietelį varške, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir grietine. Suberkite sausainius, razinas, abrikosus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą formą (arba mažas formeles), gerai suspauskite. Popieriumi uždenkite viršų, prislėkite ir padėkite bent kelioms valandoms, o geriausiai nakčiai į šaldytuvą. Patiekite papuošę šviežiomis braškėmis,

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais