„Crisperia“ – kai greitasis maistas tampa kokybišku pasirinkimu
Šiandieniniame greitojo maisto pasaulyje vartotojai vis labiau vertina ne tik greitį, bet ir kokybę. „Crisperia“ išsiskiria tuo, kad savo patiekalams naudoja visada šviežią „Vilniaus paukštyno“ vištieną, kurią patys marinuoja.
„Crisperia“ vyriausioji technologė Žaneta Dvarvytytė pasakoja: „Turime stiprią technologų komandą kiekviename regione, kurių pagrindinis tikslas – mūsų greitojo maisto restoranuose gaminamo maisto kokybė. Technologų komanda vykdo nuolatinę kontrolę, o darbuotojai periodiškai apmokomi, siekiant užtikrinti geriausią klientų patirtį.“
Kodėl pasirinkta „Vilniaus paukštyno“ vištiena?
Rinkoje galima rasti daug vištienos tiekėjų, tačiau „Crisperia“ pasirinko būtent „Vilniaus paukštyną“. Pasak Žanetos Dvarvytytės, pagrindinė priežastis – aukšta produkcijos kokybė ir puikūs atsiliepimai iš kitų verslo partnerių: „Mums svarbu ne tik greitis ir skonis, bet ir tai, kad „Crisperia“ siūlomas maistas būtų gaminamas iš kokybiškiausių žaliavų, tiekiamų patikimų gamintojų. Todėl renkamės lietuvišką vištieną, kurios kokybė turi didžiausią įtaką mūsų gaminamiems patiekalams, nes „Crisperia“ pagrindinis patiekalas – traški vištiena.“
„Vilniaus paukštyno“ vištieną akivaizdžiai vertina ir „Crisperia“ greitojo maisto restoranų klientai: vien per vasario mėnesį juose buvo sunaudota beveik 7 tonos vištienos filė, daugiau nei 3 tonos petukų ir daugiau nei 4 tonos sparnelių!
Platus patiekalų pasirinkimas – kiekvieno skoniui
„Crisperia“ siūlo platų patiekalų asortimentą, pritaikytą įvairiems skoniams. Greitojo maisto restorano meniu galima rasti daugelio pamėgtus traškios vištienos dubenėlius (Crispy bowls), traškios vištienos filė, aštrių sparnelių ir petukų kibirėlius, gardžius sumuštinius (mėsainius) ir unikalius kebabus su traškia vištiena.
Maisto iššūkių mėgėjams specialiai skirti traškios vištienos rinkiniai su keptomis bulvytėmis, pagardais ir gaiviaisiais gėrimais. Taip pat „Crisperia“ meniu galima rasti vis labiau populiarėjančias bao bandeles su traškia vištiena, įvairius užkandžius ir jų rinkinius, puikiai tinkančius draugų susibūrimui, ir net desertus. Visi šie patiekalai gaminami iš kruopščiai atrinktų produktų, laikantis aukščiausių kokybės standartų, kad kiekvienas juos valgantis galėtų mėgautis nepriekaištingu skoniu.
Receptai, gimstantys iš kelionių patirčių ir klientų poreikių
Kiekvienas „Crisperia“ meniu esantis patiekalas turi savo istoriją. Pasak technologės, receptai dažnai gimsta komandoje, dalijantis kelionių metu išbandytais patiekalais. Visgi, kuriant naujus receptus, pagrindinis kriterijus visuomet išlieka tas pats – geras skonis ir aukšta kokybė. „Nuolat atsinaujiname ir kuriame naujus patiekalus. Stengiamės būti inovatyvūs, bet kartu ir įsiklausyti į klientų poreikius bei norus“, – pasakoja Ž.Dvarvytytė.
„Crisperia“ nesustoja vietoje – nuolat atnaujina savo meniu, ieško naujų skonių ir receptų. Tai puikus įrodymas, kad greitasis maistas gali būti ne tik patogus, bet ir inovatyvus. Taigi, kitą kartą ieškodami skanaus, bet kartu ir kokybiško greitojo maisto, apsvarstykite galimybę apsilankyti „Crisperia“ arba užsisakyti mėgstamus patiekalus į namus. Juk kokybiškas maistas gali būti greitas!