Jeigu mėgstate žinoti, ką valgote ir norite sutaupyti, tikriausiai pietus į darbą atsinešate patys. Ir grikiai, ko gero, ant pietų stalo yra labai populiarūs. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinaldas siūlo pasigaminti grikių salotas su daržovėmis ir varškės sūriu, kurios jus tikrai nustebins savo gardumu.
Svarbi detalė: grikių šiam patiekalui nereikia virti, pakanka išmirkyti per naktį truputį pasūdytame vandenyje. Tad laiko jums prireiks tik pasikepinti daržovėms.
Salotoms reikės:
- grikių,
- morkos,
- saliero stiebo,
- čili pipiro,
- raudonosios saldžiosios paprikos,
- svogūno,
- poro,
- sviesto,
- avokado,
- česnako,
- petražolių,
- konservuotų vyšninių pomidoriukų,
- varškės sūrio,
- grikių.
Gaminimas:
Grikius pamerkite nakčiai pasūdytame vandenyje. Svieste pakepinkite susmulkintas daržoves. Pabaigoje suberkite grikius, varškės sūrį ir avokadą.
Kaip gaminti šį patiekalą žingsnis po žingsnio, žiūrėkite vaizdo reportaže.
Nepamirškite sekti „Norfos“ akcijų bei mūsų receptų!