Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Grilio mėgėjams: ragauk ir laimėk toną mėsos

Grilio sezonas įsibėgėja, bet vis dar nesiliauja stebinęs naujienomis ir maloniais siurprizais. Išbandykite naujoves, ieškokite gurmaniškų skonių, o jūsų vasarišką grilio puotą vainikuos gausybė įspūdingų prizų ir pagrindinis laimėjimas – mėsos produktų tiek, kad užteks visiems metams ir jums, ir draugams.
Grilis
Grilis / 123RF.com nuotr.

Skanaujant „Biovelą“ laimi dvigubai

Grilio mėgėjai šią vasarą laimi dvigubai – ne tik mėgaujasi patiekalais, bet gali laimėti ir prizų. Pasak „Biovelos“ prekės ženklo vadovo Gyčio Celencevičiaus, taisyklės itin paprastos – perki „Biovelos“ vasaros griliui skirtą produkciją, registruoji čekį ir jau kitą dieną sužinai ar laimėjai. Iki liepos 14 dienos pirkėjai laimės net 42 „Kamado Bono Minimo“ kepsnines ir 420 „Biovelos“ grilio produkcijos rinkinių. Pirkėjams patogu ir tai, kad visi prizai bus pristatomi tiesiai laimėtojams į namus.

Pagrindinio prizo – tonos mėsos metams laimėtoją iš visų, kurie registravosi šiam žaidimui, lems burtai, ir jis bus paskelbtas liepos 16 d. Laimėtojas didžiuoju prizu galės pasidalinti su keturiais draugais, giminėmis, artimaisiais. Tuomet visi penki gavėjai metus laiko į namus gaus po siuntinį mėsos kas dvi savaites. Siuntinyje bus mėsos asortimentas visiems gyvenimo atvejams – šviežia mėsa asmeniniams kulinariniams šedevrams, grilio produkcija vasaros iškyloms arba žiemos vakarienėms. Taip pat virtos ir karštai rūkytos dešros, dešrelės, legendiniai „Biovela“ vytinti gaminiai bei užkandžiai.

Svarbu, kad kuo daugiau čekių vartotojai registruos, tuo didesni šansai laimėti kasdienius prizus („Kamado bono minimo“ kepsninę ir produktų rinkinius) ir didįjį prizą – toną mėsos.

Registracija ir taisyklės čia.

Organizatorių nuotr./Kamado kepsninė
Organizatorių nuotr./Kamado kepsninė

Sezono naujienos – ant jūsų stalo

Vasaros pradžios karščiai veja iš namų, daugiau laiko praleidžiame terasoje, kieme ar sode. Šiltais vakarais kone iš kiekvieno kiemo kyla grilio dūmelis – mėgaujamės tradiciniais patiekalais ir ieškome naujovių. Tačiau ne visuomet pavyksta tinkamai paruošti mėsą, o kartais tiesiog pritrūksta laiko ar apima tingulys. Tuomet gelbsti egzotiški skoniai ir dar neišbandyti produktai, kurių galima rasti prekybos centre – ir greita, ir patogu, o svarbiausia, gurmaniškas rezultatas – garantuotas.

„Kaip ir kiekvieną sezoną, šiais metais grilio mėgėjams pasiūlėme platų naujų produktų asortimentą. Tiems, kurie pirmenybę teikia jautienai, o ne kiaulienai – rekomenduojame mūsų naujieną – jautienos nugarinės šašlyką. Jautiena turi savo vartotoją, be to, tai vienintelis šios mėsos šašlyko produktas Lietuvos rinkoje. Kepimo laikas identiškas kiaulienai, o nugarinės žaliava puikiausiai tinka būtent šiam patiekalui – ji liesesnė ir sultingesnė. Nustebsite, koks minkštas gali būti jautienos šašlykas. Tradicijai „ištikimiems“ vartotojams siūlome du naujus kiaulienos sprandinės šašlykų skonius – marinuotus su „Granini“ obuolių sultimis bei „Santa Maria“ „BBQ“ padažo marinate“, – pasakoja „Biovelos“ produktų vystymo technologė Liucija Makovska.

123RF.com nuotr./Kepsnys
123RF.com nuotr./Kepsnys

Skirtingų skonių gatvės maistas

Naujienų asortimentą vainikuoja nauja produktų linija, kurią sukurti įkvėpė skirtingų pasaulio regionų gatvės maistas. „Kurdami „Gatvės maisto“ liniją pasirinkome skirtingas technologijas ir produktų skonius tam, kad kuo tiksliau vartotojui perteiktume įvairių regionų gatvės maisto produktus. Juk dažnas šių dienų keliautojas naujoje šalyje stengiasi išragauti vietinius maisto patiekalus. Vietos, kur prekiaujama „gatvės maistu“, tampa sparčiai populiarėjančiu turistų traukos objektu“, – teigia L. Makovska.

Šios produktų linijos išskirtinumas – trumpas produktų paruošimo laikas ir platus pritaikomumo spektras, iš vieno produkto galite pagaminti net 4–5 skirtingus patiekalus: pavydžiui, su plėšoma kiauliena galima pasigaminti tacos, mėsainius, picą, makaronus ar šviežių daržovių salotas.

Išbandykite egzotiško skonio marinuotą vištieną „Jamaican Jerk chicken“ – tai tikra Jamaikos klasika. Sultingos vištienos marinate vyrauja pažįstami prieskoniai – aromatingos žolelės, muskatas, kvapieji pipirai. Paragaukite sultingų kepamų vokiškų dešrelių „Bratwurst“ su česnakais, raudonėliu, kmynais ir kitais prieskoniais. Išbandykite ir Azijos skonių – gatvės maisto linijos produktą „Thai bacon“.

123RF.com nuotr./Kepsnys
123RF.com nuotr./Kepsnys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos