Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grilyje keptas mėsainis

Ar kada nors bandėte gamtoje išsikepti mėsainį? Aromatingu dūmu prisisotinusi mėsa patiekalui suteikia ypatingą skonį, nekalbant jau apie tai, kad gamtoje viskas yra dvigubai skaniau. Beveik visi vaikai dievina mėsainius, tad Laura ir Paulius iškylose juos gamina kartu, leisdami mažiesiems pasijusti tikrais šefais. Išmėginkite ir jūs!
Mėsainis
Mėsainis / Vida Press nuotr.

Mėsos papločiui reikės:

  • 450 g maltos jautienos,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Mėsainiams reikės:

  • 3 bandelių,
  • 3 riekelių sūrio, pvz, geltonojo Čederio,
  • 1 didelio pomidoro,
  • 1 mažo raudonojo svogūno,
  • 3 salotų lapų,
  • pagal skonį majonezo, garstyčių ir pomidorų padažo.

Gaminimas:

Maltą jautieną padalinkite į tris dalis, suformuokite paplotėlius. Apibarstykite juos druska bei pipirais.

Paruoštą mėsą dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite maždaug po 6 minutes iš kiekvienos pusės.

Baigiant kepti, ant kiekvieno mėsos kepsniuko uždėkite po sūrio riekelę ir pakepkite, kol sūris ims lydytis.

Bandeles perpjaukite išilgai pusiaiu. Dėkite kepsniuką ant bandelės. Ant viršaus dėkite po riekelę pomidoro, griežinėlį svogūno ir salotos lapą. Pagardinkite norimu kiekiu majonezo, pomidorų padažo ir garstyčių, apvožkite kita bandelės puse ir ragaukite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai