Mėsos papločiui reikės:
- 450 g maltos jautienos,
- žiupsnelio druskos,
- žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.
Mėsainiams reikės:
- 3 bandelių,
- 3 riekelių sūrio, pvz, geltonojo Čederio,
- 1 didelio pomidoro,
- 1 mažo raudonojo svogūno,
- 3 salotų lapų,
- pagal skonį majonezo, garstyčių ir pomidorų padažo.
Gaminimas:
Maltą jautieną padalinkite į tris dalis, suformuokite paplotėlius. Apibarstykite juos druska bei pipirais.
Paruoštą mėsą dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite maždaug po 6 minutes iš kiekvienos pusės.
Baigiant kepti, ant kiekvieno mėsos kepsniuko uždėkite po sūrio riekelę ir pakepkite, kol sūris ims lydytis.
Bandeles perpjaukite išilgai pusiaiu. Dėkite kepsniuką ant bandelės. Ant viršaus dėkite po riekelę pomidoro, griežinėlį svogūno ir salotos lapą. Pagardinkite norimu kiekiu majonezo, pomidorų padažo ir garstyčių, apvožkite kita bandelės puse ir ragaukite.
Skanaus!