„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Grilyje kepti persikai su kumpiu ir mocarela

Vasarą neparagauti gurmaniškų grilyje keptų vaisių būtų tikra nuodėmė! Juk jie gali paįvairinti ir pikniko užkandžių stalą, ir atstoti romantišką vakarienę dviems.
Grilyje kepti persikai su kumpiu
Grilyje kepti persikai su kumpiu / 123RF.com nuotr.

Šiandien siūlome ypatingai paprastą, bet labai gardų derinį – būtinai išmėginkite! Šis užkandis labai mėgstamas Italijoje.

Reikės:

Gaminimas

Įkaitinkite grilį. Jeigu ką tik kepėte kepsnelius ir liko žarijų, jų kaitrumas bus kaip tik.

Persikus perpjaukite į 4 dalis ir išmeskite kauliukus.

Kiekvieną persiko dalelę apvyniokite kumpio juostele ir užverkite ant bambukinių iešmelių.

Kepkite maždaug 6-9 minutes, kol kumpis ims gardžiai skrusti, o persikas karamelizuotis.

Lėkštės viduryje dėkite sūrio gabaliuką (galite naudoti arba mocarelą, arba buratą). Nuimkite persikus nuo iešmelių ir padėkite šalia sūrio. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais ir papuoškite šviežių bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs