Jums reikės:
- 400 g vidutinio dydžio pievagrybių,
- Ketvirtadalio stiklinės lydyto sviesto,
- Pusės arbatinio šaukštelio šviežių krapų,
- Pusės arbatinio šaukštelio česnakinės druskos,
- Citrinos skiltelių.
Paruošimas:
Nuplautus ir nusausintus grybus suveriame ant metalinių arba medinių iešmelių – kaip kas mėgsta ir kaip kam patogiau. Į išlydytą sviestą įmaišome česnakinę druską ir krapus. Šiuo mišiniu ištepame grybus. Griliname uždarame vidutiniškai įkaitintame griliuje arba įvyniojus į foliją apie 10-15 minučių, kol grybai suminkštėja. Galima patiekti su citrinos skiltelėmis arba valgyti kaip garnyrą prie kitų griliaus patiekalų.
Skanaus!
Dėkojame Laurai už receptą!