12 28

Gruodis net ir daržo kukliausius paverčia gardžiais: ką ruošti iš sezoninių daržovių žiemą?

Žiemą norisi valgyti kuo daugiau sezoninių daržovių. Tai reiškia, kad daugiau gaminame iš šakniavaisių ir įvairių kopūstų. Pažiūrėkime, ką gardaus iš jų galime paruošti.
Briuseliniai kopūstai
Briuseliniai kopūstai / Shutterstock nuotr.

Kodėl Briuselio kopūstai?

Mylėkite juos arba nekęskite, bet paneigti jų naudos dėl turimų geležies ir kalio atsargų tiesiog negalite. Jei neperkepsite, bus dar ir gardūs. Taip taip šįkart maisto odė apie Briuselio kopūstus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų