„Labai džiaugiamės šiemet vėl galėdami pirkėjams pasiūlyti šį išskirtinį produktą. Praėjusiais metais pradėję prekiauti šviežiai keptomis antimis pamatėme, kad šis pasiūlymas labai pasiteisino, tad šiemet norime pardavimus padvigubinti“, – sakė prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius.
„Norfa“ savo pirkėjams siūlo išskirtinės kokybės vengriškas antis, kurios pasižymi ypač sultinga mėsa. Paukščiams marinuoti naudojami vengriški prieskoniai bei kvapnus medaus ir imbiero marinatas. Norintys išmėginti savo kulinarinius sugebėjimus, antį galės išsikepti ir patys, kadangi pirkėjams siūlomos ir marinuoti paukščiai.
D.Bartošiaus teigimu, pernai kalėdiniu laikotarpiu buvo parduota apie 30 tonų šaldytos anties, apie 24 tonas marinuotų ančių ir 16 tonų keptų ančių.
„Dėl stabiliai augančių pardavimų nutarėme neekspermentuoti su anties marinatais ir pasilikti prie medaus – imbiero marinato, šiek tiek pakoregavus jo sudedamąsias dalis, kad keptos anties skonis atsiskleistų dar labiau“, – sakė vyr. mėsininkas, kviesdamas paįvairinti savo meniu ir paskanauti gurmaniškos paukštienos.