Šiuo kepsnelių receptu su portalu 15min pasidalijo grybų augintojos iš „Mushi Mushi“.
Ingredientai
- 200 g šviežių kreivabudžių
- 1 kiaušinis
- Kelios trintos česnakų skiltelės
- Šakelė smulkiai pjaustytų krapų
- Šakelė smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
- 100 g miltų
- 100 g vandens
- Žiupsnelis rūkytos paprikos, pipirų, kumino ir druskos pagal skonį.
Kaip gaminti?
- Smulkiai supjaustome grybus ir apkepiname keptuvėje ant aliejaus, kol išgaruos didžioji dalis vandens. Nuimame nuo ugnies ir sudedame į atskirą indą.
- Į indą su grybais sudedame kiaušinį, smulkiai pjaustytus krapus ir svogūnų laiškus, trintą čęsnaką, prieskonius, miltus ir vandenį. Viską gerai išmaišome.
- Kepame ant aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!