Iš koto verčiantys grybų kepsneliai: pasigaminti lengviau jau nebūna

Šaldytuve turite grybų, bet nežinote, kaip juos skaniai ir greitai paruošti? Būtinai išbandykite šį kreivabudžių kepsnelių receptą! Šie grybų kepsneliai yra naujoviški, skanūs ir turintys gerą tekstūrą – ko daugiau reikia?
Kreivabudžių kepsneliai
Kreivabudžių kepsneliai / Mushi Mushi nuotr.

Šiuo kepsnelių receptu su portalu 15min pasidalijo grybų augintojos iš „Mushi Mushi“.

Ingredientai

  • 200 g šviežių kreivabudžių
  • 1 kiaušinis
  • Kelios trintos česnakų skiltelės
  • Šakelė smulkiai pjaustytų krapų
  • Šakelė smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
  • 100 g miltų
  • 100 g vandens
  • Žiupsnelis rūkytos paprikos, pipirų, kumino ir druskos pagal skonį.

Kaip gaminti?

  1. Smulkiai supjaustome grybus ir apkepiname keptuvėje ant aliejaus, kol išgaruos didžioji dalis vandens. Nuimame nuo ugnies ir sudedame į atskirą indą.
  2. Į indą su grybais sudedame kiaušinį, smulkiai pjaustytus krapus ir svogūnų laiškus, trintą čęsnaką, prieskonius, miltus ir vandenį. Viską gerai išmaišome.
  3. Kepame ant aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Artėja LEA kvietimas įsigyti naujus šilumos siurblius su kompensacija
Reklama
„BITmarkets“ parodoje „Next Block Expo“ laimėjo apdovanojimą už geriausią klientų aptarnavimą
Reklama
Verslo civilinė atsakomybė: kokių sričių įmonės ją patiria dažniausiai ir kodėl?
Reklama
Amžėjimas nėra nuosprendis: kas gali padėti išlaikyti energiją ir jaunystę?