Išbandyta: virtuali braziliška vakarienė vadovaujant šefei

Karantinas įnešė naujų vėjų į kasdienybę, atsirado ir nemažai naujų gastronominių patirčių galimybių. Pernai, artėjant žiemos šventėms, restoranai subruzdo siūlyti virtualias vakarienes, kurių idėja paprasta: gauk ingredientų ar beveik paruoštų patiekalų rinkinį, sutartu laiku junkis per nurodytą programėlę prie procesui diriguojančio šefo ir bendraminčių kompanijos, o tada bendrauk, gamink ir ragauk!
Virtuali braziliška vakarienė: ingredientai ir pagrindinis patiekalas
Virtuali braziliška vakarienė: ingredientai ir pagrindinis patiekalas / Autorės nuotr.

Prisipažinsiu, jog iki šiol į tokią galimybę žiūrėjau gana skeptiškai. Kasdienį maistą kuo puikiausiai gaminu ir be jokių virtualių pamokų, o fine dining patirtis man pirmiausiai siejasi su restoranais ir gyvu buvimu juose. Ką jau kalbėti apie tai, kad ne vienas virtuvės šefas yra prisipažinęs, jog ir pats ne itin tiki tokių vakarienių formatu...

Tačiau šiais metais šis skepsis gerokai priblėso. O gal tiesiog tinkamu laiku šmėkštelėjo pasiūlymas, kuris sudomino. Tad pirmąsyk išbandžiau braziliškos vakarienės gaminimą virtualiai vadovaujant šefei.

Kiek tai kainavo? Kokius ingredientus gavau ir ką gaminau? Ar nebuvo sunku vienu metu klausytis instrukcijų ir ruošti patiekalus? Ar maisto užteko? Pagaliau, ir gal net svarbiausia – ar skanu? Apie viską nuo pradžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis