Pasaulio lyderiai gali pasimėgauti ypač dideliu jūrų gėrybių, tokių kaip jūrų ežiai ir austrės, pasirinkimu.
G-20 vaišinami tradiciniais regioniniais patiekalais. Pavyzdžiui, kaip užkandžiai siūlomi takojakiai – kamuoliukai iš tešlos su virto aštuonkojo ir žalumynų įdaru, taip pat kušikacu – gruzdintų daržovių arba mėsos iešmeliai.
Patiekalus svečių akivaizdoje specialiosiose zonose ruošia virėjai japonai. Taip pat buvo paruošta nedidelė salė, kur galima paragauti įvairių japoniškų konservų, įskaitant konservuotas didžiąsias austres.
Desertui forumo dalyviams siūlomi įvairių skonių minkštų ledų.
Penktadienį prasidėjęs G-20 viršūnių susitikimas vyks iki šeštadienio.