Ingredientai:
- 1 valg. šaukšt. sviesto (ypač tinka lydytas ghee);
- 3 kiaušiniai;
- 2 valg. šaukšt. neriebios grietinės;
- 1 sauja špinatų;
- žiupsnis druskos;
- žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų;
- žiupsnelis malto muskato (nebūtinai);
- riekelė mėgstamos duonos.
Gaminimas:
1. Dubenyje švelniai paplakite kiaušinius su druska ir pipirais.
2. Gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite sviestą, vos tik jis ištirps, supilkite kiaušinių plakinį ir nuolat jį maišykite keptuvėje mentele, kol sutvirtės. Vos tik tai nutiks, dėkite grietinę bei špinatus ir nepaliaukite maišyti. Špinatai labai greitai sukris.
3. Pabarstykite patiekalą maltu muskatu, galbūt dar žiupsneliu pipirų, o tada iškart tiekite su duonos riekele.