Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jautiena su makaronais ir brokoliais: vaizdas ir skonis atima žadą

„Šis patiekalas nors ir paprastas, bet skonio prasme tikrai skanus ir greitai pagaminamas“, – rašo maisto tinklaraštininkė, „Samčio užrašų“ kūrėja Odeta Kudopčenkienė.
Makaronai su jautiena ir brokoliniais kopūstais
Makaronai su jautiena ir brokoliniais kopūstais / Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorės Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

250 g ilgų makaronų,

1 brokolinio kopūsto,

1 šaukšto aliejaus,

200 g sausai brandintos jautienos išpjovos,

2 česnako skiltelių,

150 g grybų (geriausia rudųjų pievagrybių),

žiupsnelio paprikos drožlių,

1/4 šaukštelio pipirų,

žiupsnelis druskos.

Kaip gaminti:

1. Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.

2. Brokolinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir apvirkite. Perliekite šaltu vandeniu.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintą jautieną. Dėkite išspaustus česnakus, griežinėliais pjaustytus grybus ir pakepinkite kelias minutes.

4. Sudėkite apvirtus makaronus, brokolio žiedynus, pagardiname drožlėmis, pipirais, druska ir dar patroškiname kelias minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų