02 24

Jautienos didkepsnis: ar galėsite atsispirti?

Geriausia didkepsnius čirškinti grilyje lauke. Tačiau žiemą, jei turite galingą gartraukį ir galite atidaryti virtuvės langus, galite jų išsikepti ir namuose.
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 500 g aukštos kokybės brandintos jautienos nugarinės,
  • pagal skonį rupios druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • 2 šaukštų alyvuogių ar kito mėgstamo aliejaus.

Kaip gaminti:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų