Lengvai ir greitai pagaminami kepsneliai su malonaus skonio tirštu padažu.
Reikės:
- 2 vnt. šviežios jautienos išpjovos gabaliukų,
- 4 valg .š. sviesto,
- 1 puodelio pjaustytų pievagrybių,
- 1 vnt. svogūno,
- 1 valg. š. miltų,
- ½ arbat. š. pipirų,
- ½ arbat. š. druskos,
- 2/3 puodelio mėsos sultinio.
Gaminimas:
-
Keptuvėje išlydykite sviestą ir iškepkite išpjovą, kiekvieną pusę po 5-6 minutes. Atidėkite šiltai.
-
Toje pačioje keptuvėje pakepkite svogūnus, grybus, miltus. Įpilkite sultinį, įberkite druskos ir pipirų. Maišydami kaitinkite, kol padažas sutirštės.
-
Į lėkštę įdėkite kepsnius ir užpilkite padažu.
Skanaus!