Jautienos marinatas: skaniausia mėsytė

Skanus marinatas – pusė darbo, todėl kviečiame pamaloninti savo skonio receptorius!
Jautienos kepsniai
Jautienos kepsniai / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Pusės stiklinės aliejaus,

3 valg. š. balzaminio acto,

2–3 skiltelių česnako,

1 valg. š. kapotų rozmarinų,

žiupsnelio juodųjų pipirų,

pagal skonį druskos.

Kaip gaminti:

1. Pusę stiklinės aliejaus sumaišykite su 3 šaukštais balzaminio acto, išspauskite 2–3 skilteles česnako, įdėkite šaukštą kapotų rozmarinų ir žiupsnelį juodųjų pipirų, sudėkite mėsos gabalėlius ir prieš kepdami 6–12 val. palaikykite šaltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų