Ingredientai:
- Dvi plytelės juodojo šokolado (72-80 proc.);
- 4 kiaušiniai;
- 100 g. sviesto;
- 50 g. cukraus;
- 50 miltų;
- šaukštelis kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite su cukrumi. Juodąjį šokoladą ir sviestą ištirpinkite garų vonelėje arba ant labai mažos ugnies. Kiaušinių ir šokolado masę sukrėskite į vieną indą, gerai išmaišykite. Galiausiai suberkite persijotus miltus, į kuriuos įmaišytas šaukštelis kepimo miltelių.
Gerai išmaišykite, sudėkite keksiukus į formeles. Kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Galite padekoruoti glajumi ar skoniui užbarstyti cukraus pudra. Skanaus.