„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Ką skanaus paruošti iš burokėlių. 15 receptų

Viena populiariausių ir sveikiausių rudens daržovių, be abejo, yra burokėliai. Nacionalinė mūsų virtuvė tiesiog neįsivaizduojama be šių šakniavaisių. Beje, burokėliai Lietuvoje žinomi ir auginami jau nuo XVI amžiaus.
Burokėliai
Burokėliai / Fotolia nuotr.

Taigi kviečiame pasidomėti, ką iš jų galima paruošti įdomaus, skanaus ir, galbūt, sveiko.

Žinia, jei norite iš burokėlių, kol rudenį  jie dar  švieži ir sultingi, gauti kuo daugiau naudos, idealu šias daržoves valgyti žalias arba gerti jų sultis (pastarąsias dėl skonio galima maišyti su obuolių, morkų, citrusų sultimis, imbierais, gardinti cinamonu). Švieži burokėliai puikiai stiprina kraują, valo organizmą ir praturtina jį įvairiais mikroelementais.

Raudonųjų burokėlių šakniavaisiuose gausu baltymų, magnio, jodo, kalcio, kalio, fosforo, geležies, vitaminų C ir PP, B grupės vitaminų, karoteno, folio rūgšties. Raudonuosiuose burokėliuose esanti ląsteliena ir organinės rūgštys gerina virškinamojo trakto veiklą, stimuliuoja skrandžio sulčių gamybą, gydo širdies ir kraujagyslių Iigas, aterosklerozę, mažina kraujospūdį, stabdo vėžinių ląstelių dauginimąsi, gerina kepenų veiklą. Šiose daržovėse esančios pektininės medžiagos naikina puvimo bakterijas storojoje žarnoje ir šalina iš organizmo nuodingas medžiagas.

Tiesa, neapdorotų burokėlių skonis toli gražu ne visiems priimtinas. Tačiau naudos, nors ir mažiau, neabejotinai gausite ir iš virtų, keptų orkaitėje ar troškintų. Taigi ruošiame ir skanaujame!

Barščiai su kukuliais
Receptas: Barščiai su kukuliais
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 71
Receptas
Ingredientai
Jautiena: 200.00 g (maltos)
Burokėliai: 6.00 vnt. (maži)
Bulvės: 2.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kmynai: 1.00 valg. š.
Sultys: 125.00 ml (nesaldintų obuolių)
Pomidorų padažas: 4.00 valg. š. (natūralaus su bazilikais)
Grybai: 5.00 vnt. (keli šaldyti arba džiovinti baravykai)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų)
Kaip gaminti

1. Burokėlius nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, neluptus dėkite į karščiui atsparią formą ir kepkite apie 40 min. ant vidutinės ugnies. Tada nulupkite, supjaustykite ketvirčiais, užpilkite obuolių sultimis ir bent valandai palikite, kad pasimarinuotų.

2. Į faršą įmaišykite dalį kapoto svogūno, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir formuokite mažyčius kukulaičius.

3. Juos sumeskite į verdantį sultinį, kiek pavirkite, nugraibykite putas, sudėkite smulkintus grybus, bulves, morkas, likusį svogūną, suberkite kmynus ir virkite apie 15 min. Tada su visomis sultimis supilkite burokėlių ketvirčius, sukrėskite pomidorų padažą, dar kiek pavirkite.

4. Sriubą tiekite pagardinusios grietine.

Suskleisti
Sumuštiniai su keptais burokėliais
Receptas: Sumuštiniai su keptais burokėliais
8 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 39
Receptas
Ingredientai
Prancūziškas batonas 1.00 vnt.
Burokėliai: 4.00 vnt. (virti)
Medus: 2.00 valg. š.
Aliejus: 2.00 valg. š.
Balzaminis actas: 2.00 valg. š.
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (1/2 šaukštelio)
Kmynai: 1.00 arbat. š. (1/2 šaukštelio)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Fetos sūris: 100.00 g
Svogūnai: 2.00 vnt. (Karamelizuotiems svogūnams)
Sviestas: 1.00 valg. š. (Karamelizuotiems svogūnams)
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š. (Karamelizuotiems svogūnams)
Kaip gaminti

1. Burokėlius nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite kepimo skardoje.

2. Nedideliame indelyje sumaišykite medų, balzaminį actą, aliejų, čiobrelius, kmynus, smulkintus  česnakus, gautu padažu apšlakstykite burokėlius ir kepkite juos karštoje orkaitėje apie 15 min.

3. Kol burokėliai keps, paruoškite svogūnus: juos nulupkite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste su cukrumi.

4. Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, jas paskrudinkite sausoje keptuvėje, tada ant kiekvienos riekelės tepkite fetos sūrio, dėkite po keptą burokėlio griežinėlį ir krėskite šaukštą svogūnų.

Plačiau skaitykite: Gurmaniški patiekalai iš burokėlių

Suskleisti
Keptų burokėlių užkandėlė
Receptas: Keptų burokėlių užkandėlė
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.1 / 41
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 3.00 vnt. (nedideli)
Vynuoginiai pomidorai 10.00 vnt.
Graikiniai riešutai: 2.00 valg. š. (smulkintų riešutų arba kedrų)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Balzaminis actas: 1.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 1.00 arbat. š.
Svogūnų laiškai: 20.00 g (arba petražolių)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Burokėlius gerai nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės – maždaug valandą. Orkaitėje kepti burokėliai suminkštėja, bet nepraranda skonio, todėl jų negalima pakeisti virtais burokėliais. Keptus burokėlius atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite dailiais griežinėliais.

2. Dubenėlyje sumaišykite balzaminį actą ir alyvuogių aliejų, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, įmaišykite smulkiai pjaustytą česnaką. Palaikykite maždaug 20 min., kad užpilas įgautų česnako skonį. Česnako gabalėlius išgriebkite.

3. Lėkštėje išdėliokite burokėlių griežinėlius ir pomidorų puseles, apšlakstykite užpilu, apibarstykite smulkintu ožkos pieno sūriu, kedrų riešutais (juos pirmiau trumpai paskrudinkite sausoje keptuvėje) ir kapotais svogūnų laiškais arba petražolių lapeliais. Tiekite su balta bandele.

Plačiau skaitykite: Gurmaniški patiekalai iš burokėlių

Suskleisti
Įdaryti burokėliai
Receptas: Įdaryti burokėliai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 69
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 6.00 vnt. (vidutinio dydžio virti)
Obuoliai: 6.00 vnt. (rūgštūs)
Ryžiai: 6.00 valg. š. (biriai virtų)
Razinos: 2.00 valg. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Grietinė: 100.00 g (15 proc. riebumo)
Riešutai: 1.00 valg. š. (kapotų)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Kaip gaminti

1. Burokėlius nulupkite, išskobkite vidų, pabarstykite druska, pipirais.

2. Obuolius nulupkite, stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su ryžiais, razinomis bei cinamonu.

3. Šia mase įdarytus burokėlius sudėkite į karščiui atsparų indą, ant kiekvieno uždėkite po šaukštą grietinės, užberkite riešutų. Į indą įpilkite truputį vandens, įdėkite sviesto ir kepkite orkaitėje apie 30 min.

Plačiau skaitykite: Gurmaniški patiekalai iš burokėlių

Suskleisti
Burokėlių karpačas
Receptas: Burokėlių karpačas
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.0 / 25
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 5.00 vnt. (dideli virti)
Salotos: 200.00 g (kelios saujelės įvairių smulkių žalumynų (salotinių sultenių, gražgarsčių, pipirnių))
Česnakai: 4.00 skiltelės
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (2 šaukštai sulčių)
Medus: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų)
Pesto padažas: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Burokėlius nulupkite, supjaustykite labai plonais, kone perregimais griežinėliais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išdėliokite pailgame plokščiame dubenyje.

2. Atskirame indelyje paruoškite marinatą: sumaišykite smulkintus česnakus, aliejų, citrinų sultis ir medų. Gautu mišiniu apšlakstykite burokėlių griežinėlius ir bent dviem valandoms palikite, kad pasimarinuotų.

3. Marinuotus burokėlių griežinėlius dailiai susukite ir išdėliokite lėkštėse.

4. Ant viršaus dėkite po saujelę žalumynų, šalia pašlakstykite pesto padažo.

Kulinaro patarimas. Šias salotas galite valgyti ir su ožkų, fetos tipo arba fetos sūriu. Burokėlių karpačą skanu valgyti ir su apelsinų ar mandarinų skiltelėmis, taip pat su kedrinėmis pinijomis.

Pagaminsite per 15 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Plačiau skaitykite: Gurmaniški patiekalai iš burokėlių

Suskleisti
Kaliaropių ir burokėlių mišrainė
Receptas: Kaliaropių ir burokėlių mišrainė
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.4 / 59
Receptas
Ingredientai
Druska: 2.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 2.00 žiupsnelis
Aliejus: 2.00 valg. š. (rapsų)
Citrinos: 1.00 vnt. (sulčių)
Porai: 1.00 vnt.
Obuoliai: 2.00 vnt. (saldžiarūgščiai)
Burokėliai: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Kaliaropė: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Kaip gaminti

1. Kaliaropes ir burokėlius išvirkite.

2. Obuolį supjaustykite kubeliais, porą susmulkinkite.

3. Viską parūgštinkite citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

4. Užpilkite rapsų aliejaus ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Rūta Martinkevičiūtė

Suskleisti
Burokėlių kotletai
Receptas: Burokėlių kotletai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 74
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt.
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Laurų lapai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Aliejus: 50.00 ml
Džiūvėsiai: 100.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kaip gaminti

1. Burokėlius ir svogūną sutarkuokite smulkesne burokine tarka, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite. 

2. Suberkite į masę dribsnius ir gerai išmaišykite.

3. Formuokite kotletukus. Juos apvoliokite džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje.

4. Tada įpilkite šlakelį vandens ir dar apie 5 min. patroškinkite uždengtoje keptuvėje.

Skanu su baltuoju padažu ir bulvėmis.

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Suskleisti
Burokėlių, salierų ir saldžiųjų paprikų sriuba
Receptas: Burokėlių, salierų ir saldžiųjų paprikų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.4 / 52
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 1.00 vnt.
Bulvės: 6.00 vnt.
Salierai: 2.00 vnt. (stiebai)
Paprikos: 1.00 vnt. (saldžioji)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Druska: 5.00 g
Prieskoniai (pagal skonį) 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 4.00 valg. š. (kepimui)
Kaip gaminti

1. Nuskuskite ir supjaustykite bulves, sutarkuokite burokėlį ir virkite pasūdytame vandenyje.

2. Supjaustykite svogūną, salierus, saldžiąją papriką ir keletą minučių apkepkite daržoves keptuvėje ant aliejaus. Paskui viską sudėkite į puodą.

3. Sriubą virkite, kol daržovės išvirs. Prieš tiekdami, pagardinkite ją grietine.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Burokėlių ir mandarinų salotos
Receptas: Burokėlių ir mandarinų salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
3.5 / 93
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 8.00 vnt. (4 didesni ar 8 maži)
Mandarinai: 10.00 vnt. (8-10)
Balzaminis actas: 3.00 valg. š. (padažui)
Medus: 3.00 valg. š. (padažui)
Garstyčios: 1.00 valg. š. (padažui grūdėtosios)
Druska: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Česnakai: 3.00 skiltelės (padažui)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (padažui)
Kaip gaminti

1. Burokėlius sudėkite į 160 laipsnių orkaitę ir kepkite 20–30 minučių arba kol suminkštės. Tada nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Mandarinus nulupkite ir sumaišykite su burokėlių griežinėliais bei žiedais pjaustytais svogūnais.

2. Atskirai išplakite visas padažo sudedamąsias dalis ir juo užpilkite daržoves. Gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite bent 20 minučių pastovėti.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Suskleisti
Trinta burokėlių sriuba su sūriu ir migdolais
Receptas: Trinta burokėlių sriuba su sūriu ir migdolais
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 30
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 1.00 kg
Pomidorų padažas: 2.00 valg. š. (aštrus)
Daržovių sultinys: 1.00 l (1-1,5 l)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 4.00 skiltelės
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys pagal skonį)
Mėlynųjų pelėsių sūris: 100.00 g (pagal skonį)
Migdolai: 1.00 valg. š. (migdolų drožlės arba skaldyti migdolai)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai malti)
Kaip gaminti

1. Burokėlius nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į verdantį sultinį. Virkite, kol suminkštės. Supjaustykite slyvas, svogūną ir česnako skilteles.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite smulkintą svogūną bei česnaką. Juos suverskite į verdančius burokėlius, sudėkite pomidorų padažą, pjaustytas slyvas, paskaninkite druska, pipirais, citrinų sultimis ir dar virkite kelias minutes, kol suminkštės slyvos.

3. Išvirtą sriubą kiek atvėsinkite, sutrinkite ir vėl užvirkite. Tiekdami į lėkštes įtrupinkite sūrio ir pabarstykite migdolais.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Suskleisti
Burokėlių padažas
Receptas: Burokėlių padažas
5 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.4 / 11
Receptas
Ingredientai
Grietinė: 100.00 g
Burokėliai: 1.00 vnt. (virtas)
Majonezas: 100.00 g
Krienai: 2.00 valg. š.
Agurkai: 2.00 vnt. (marinuoti agurkėliai)
Kaip gaminti

1. Burokėlį sutrinkite arba sutarkuokite smulkia tarka, agurkėlius smulkiai supjaustykite.

2. Visus produktus sumaišykite ir skanaukite su mėsos patiekalais.

Plačiau skaitykite: „Ruošiame padažus įvairiam skoniui“

Suskleisti
Burokėlių salotos su jautiena
Receptas: Burokėlių salotos su jautiena
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.7 / 16
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt. (nedideli)
Morkos: 2.00 vnt.
Jautiena: 300.00 g (išpjova)
Moliūgai: 300.00 g
Mocarelos sūris: 150.00 g
Salotos: 2.00 vnt. (keletas saujelių įvairių salotų lapelių)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių - užpilui)
Aliejus: 70.00 ml (užpilui)
Medus: 1.00 arbat. š. (užpilui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - užpilui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti - užpilui)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (grūdėtosios - užpilui)
Kaip gaminti

1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse.

2. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais, juos šiek tiek padaužykite ranka, tada supjaustykite juostelėmis, iškepkite aliejuje (jei mėgstate, mėsos vidus gali būti šiek tiek žalias), pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

3. Burokėlius neluptus išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę ir sudėkite į kepimo skardą. Ten pat suberkite gabalėliais pjaustytus moliūgus. Daržoves labai saikingai apšlakstykite aliejumi ir kepkite apie 10 min. kol suminkštės, bet neištiš.

4. Atvėsintas daržoves, šakute suplėšytą mocarelą ir jautienos juostelės dėkite ant salotų, šalia berkite smulkia trintuve tarkuotų morkų, dėkite raudonojo svogūno griežinėlių.

5. Paruoškite užpilą: visus nurodytus ingredientus iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu ir užpilkite ant salotų.

Suskleisti
Aštriosios burokėlių salotos
Receptas: Aštriosios burokėlių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.8 / 35
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Salotos: 1.00 vnt. (kelios saujelės)
Kedrinės pinijos: 3.00 valg. š.
Sultys: 1.00 st. (apelsinų - marinatui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (žievelė - marinatui)
Aliejus: 4.00 valg. š. (marinatui)
Česnakai: 6.00 skiltelės (4 - marinatui ir 2 - užpilui)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 valg. š. (marinatui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - marinatui ir užpilui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti, pagal skonį - marinatui)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (marinatui)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės sulčių - marinatui ir pusė - užpilui)
Sezamų aliejus: 3.00 valg. š. (užpilui)
Sojų padažas: 2.00 valg. š. (užpilui)
Imbieras: 1.00 vnt. (gabalėlis - užpilui)
Prieskoniai:(kiniški penkių rūšių prieskonių mišinys - užpilui) 1.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (užpilui)
Kaip gaminti

1. Burokėlius iškepkite orkaitėje, nulupkite, supjaustykite ketvirčiais ir sumeskite į aukštą indą.

2. Paruoškite marintą: česnako skilteles išspauskite, sumaišykite su aliejumi, citrinos, apelsinų sultimis ir žievelėmis, pagal skonį berkite prieskonių ir labai gerai išmaišykite. Masę užpilkite ant burokėlių ir per naktį marinuokite.

3. Į lėkštes dėkite nuplautas salotas, gerai nuvarvintus burokėlių ketvirčius, išdėliokite dailiai bulvių skustuku atrėžtų morkų juostelių, užberkite sausoje keptuvėje skrudintų kedrinių pinijų. Iš nurodytų ingredientų paruoškite užpilą salotoms ir bent valandą jį palaikykite, kad susimaišytų skoniai. Tiekite su mėgstamos duonos riekele.

Pagaminsite per 50 min. (neskaičiuojant burokėlių marinavimo laiko).

 

Suskleisti
Burokėlių mišrainė
Receptas: Aukštaitiška burokėlių mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 262
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt. (vidutinio dydžio virti)
Morkos: 2.00 vnt. (virtos)
Bulvės: 4.00 vnt. (virtos)
Agurkai: 3.00 vnt. (rauginti)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 3.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Svogūną susmulkinkite ir trumpai pakepinkite aliejuje .

2. Daržoves suberkite į dubenį, apibarstykite kmynais, pasūdykite užpilkite aliejų su kepintais svogūnais ir gerai išmaišykite.

Pastaba: vietoj aliejaus galite naudoti ir majonezą arba majonezą perpus maišytą su grietine.  

Suskleisti
Obuolių ir burokėlių salotos
Receptas: Obuolių ir burokėlių salotos
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.3 / 88
Receptas
Ingredientai
Burokėliai: 2.00 vnt. (virti dideli)
Obuoliai: 2.00 vnt. (dideli)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Apelsinai: 1.00 vnt.
Moliūgo sėklos: 2.00 valg. š.
Linų sėklos: 1.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 1.00 valg. š.
Šalavijai: 3.00 g (kelios šakelės jaunų)
Kaip gaminti

1. Burokus  ir obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.

2. Įberkite keletą kapotų šalavijų lapelių, supilkite apelsino sultis, išmaišykite.

3. Paruoštas salotas išdėliokite į vazeles, dėkite po šaukštą majonezo, užberkite po šaukštelį visų sėklų (geriau jų neskrudinkite, bus sveikiau) ir papuoškite šalavijų šakelėmis.

Suskleisti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs