01 05

Ką valgysim 2025-aisiais? Viena tendencija nudžugins ne visus

Kaip ir kasmet, laikrodžiams besukant paskutines senųjų valandas, aš su didžiausiu malonumu sklaidau pasaulinių maisto ekspertų prognozes ir spėjimus, kaip mūsų virtuvės ir mūsų gurmaniškos kelionės atrodys naujais, 2025-aisiais. Tikėti šiomis pranašystėmis, panašu, reikėtų tiek pat, kiek ilgalaikėmis orų prognozėmis, tačiau argi nesmalsu žvilgtelti pro rakto skylutę ir laiko mašina trumpam nuskelti į netolimą gurmanišką ateitį?
Sumuštinis
Sumuštinis / Shutterstock nuotr.

Kaip kasmet, Nauji metai reiškia naujai gimusią kulinarinę žvaigždę. Tadam! 2025-ųjų metų ingredientu skelbiamos.... juodosios citrinos! Tai nuo neatmenamų laikų Artimųjų Rytų bei Šiaurės Afrikos šalių virtuvėse naudotas prieskonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų