Kaip kasmet, Nauji metai reiškia naujai gimusią kulinarinę žvaigždę. Tadam! 2025-ųjų metų ingredientu skelbiamos.... juodosios citrinos! Tai nuo neatmenamų laikų Artimųjų Rytų bei Šiaurės Afrikos šalių virtuvėse naudotas prieskonis.
01 05
Ką valgysim 2025-aisiais? Viena tendencija nudžugins ne visus
Kaip ir kasmet, laikrodžiams besukant paskutines senųjų valandas, aš su didžiausiu malonumu sklaidau pasaulinių maisto ekspertų prognozes ir spėjimus, kaip mūsų virtuvės ir mūsų gurmaniškos kelionės atrodys naujais, 2025-aisiais. Tikėti šiomis pranašystėmis, panašu, reikėtų tiek pat, kiek ilgalaikėmis orų prognozėmis, tačiau argi nesmalsu žvilgtelti pro rakto skylutę ir laiko mašina trumpam nuskelti į netolimą gurmanišką ateitį?