Ką valgyti po 18 valandos?

Visos žinome teoriją, kad po 18 val. verčiau išvis nevalgyti. Tačiau ko imtis, jei vakare vis tiek norisi kažko užkrimsti? Siūlome jums produktų, nuo kurių tikrai nesustorėsite, septynetuką! Tik... ar pasitenkinsite nedideliu kiekiu?
Mityba
Mityba / Fotolia nuotr.

1. Virtos daržovės (geriausia būtų įvairių kopūstų rūšių, cukinijų ir pupelių asorti).

2. Sušiai (tik nekeiskite jų europietiškais „patobulintais“ variantais su majonezu ir kitais riebiais komponentais).

KAIP IŠSIRINKTI SVEIKESNIUS SUŠIUS, SKAITYKITE ČIA.

3. Vištos krūtinėlė (be prieskonių ir garnyro).

4. Baklažanų tyrė (be duonos).

5. Konservuoti kukurūzai (ne daugiau kaip 2 vagl. š.).

6. Įvairios žalialapės salotos, tik, žinoma, be sūrio, skrudintų bandelių, riebių padažų. Jas galite gardinti šviežių citrinų sultimis, papildomai įdėti agurkų, pomidorų, šviežių cukinijų. 

7. Obuoliai. Galite jų valgyti be jokios sąžinės graužaties.

PLAČIAU APIE OBUOLIŲ SAVYBES SKAITYKITE STRAIPSNYJE OBUOLIAI GYDO IR GRAŽINA.

Vertėtų įsidėmėti, kad svarbiausia vakarais nepiktnaudžiauti saldumynais, miltiniais patiekalais ir greitojo maisto „gėrybėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų