Sportas gyvai

Kai norisi gaiviau – arbūzų salotos su feta

Arbūzas su išraiškingu fetos sūriu – klasika, kurią ypač pravartu prisiminti karščiausiomis vasaros dienomis. Tad kviečiam prie stalo!
Arbūzo salotos su feta
Arbūzo salotos su feta / Shutterstock nuotr.

2 porcijoms reikės:

  • 200 g arbūzo;
  • 50 g gražgarsčių;
  • 100 g fetos sūrio;
  • 1 mažo raudonojo svogūno;
  • 30 g juodųjų alyvuogių;
  • 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. balzaminio acto;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Arbūzo minkštimą ir fetą supjaustykite stambiais kubeliais. Pusžiedžiais susmulkinkite svogūną.

2. Visus susmulkintus produktus dėkite į dubenį, suberkite nusausintas alyvuoges ir nuplautas gražgarstes. Apšlakstykite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius