„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kai norisi gaiviau – arbūzų salotos su feta

Arbūzas su išraiškingu fetos sūriu – klasika, kurią ypač pravartu prisiminti karščiausiomis vasaros dienomis. Tad kviečiam prie stalo!
Arbūzo salotos su feta
Arbūzo salotos su feta / Shutterstock nuotr.

2 porcijoms reikės:

  • 200 g arbūzo;
  • 50 g gražgarsčių;
  • 100 g fetos sūrio;
  • 1 mažo raudonojo svogūno;
  • 30 g juodųjų alyvuogių;
  • 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. balzaminio acto;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Arbūzo minkštimą ir fetą supjaustykite stambiais kubeliais. Pusžiedžiais susmulkinkite svogūną.

2. Visus susmulkintus produktus dėkite į dubenį, suberkite nusausintas alyvuoges ir nuplautas gražgarstes. Apšlakstykite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“