Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai užkandžio iškylai reikia greitai: dešrelės tešloje

Ką įsidėti į iškylos krepšį? Dešrelės tešloje nudžiugins kiekvieną iškylautoją, kaip ir netikėtą svečią. Tereikia turėti pieniškų dešrelių ir pakelį šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos.
Dešrelės tešloje
Dešrelės tešloje / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos,
  • 8 pieniškų dešrelių,
  • kelių valg. š. pomidorų padažo,
  • saujos sezamo sėklų apibarstymui,
  • kiaušinio tešlai aptepti.

Kaip gaminti

Tešlą atšildykite ir supjaustykite maždaug 5x5 cm dydžio kvadratėliais arba trikampėliais.

Tešlą aptepkite pomidorų padažu, dėkite po pusę dešrelės ir suvyniokite į ritinėlį.

Paruoštus suktinukus aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamo sėklomis ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 15 min., kol pakils ir gražiai apskrus.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais