10 07

Kaip be jų rudenį? Kepame bulvynius blynus ir gardiname česnaku

Bulviniai blynai – iš pažiūros paprastas ir visiems puikiai žinomas patiekalas. Vis tik yra kelios subtilybės, ką reikėtų žinoti juos ruošiant. Pirma, visada svajojame apie traškius blynelius, tačiau pavyksta ne visada, antra – dažnai galvojame, kaip gi juos pagardinti. Atrasti naujų ir įmantrių skonių. Vienas iš jų paprastas, bet veiksmingas – česnakas, tokį receptą siūlo tvnet.lv.
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis