„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
10 07

Kaip be jų rudenį? Kepame bulvynius blynus ir gardiname česnaku

Bulviniai blynai – iš pažiūros paprastas ir visiems puikiai žinomas patiekalas. Vis tik yra kelios subtilybės, ką reikėtų žinoti juos ruošiant. Pirma, visada svajojame apie traškius blynelius, tačiau pavyksta ne visada, antra – dažnai galvojame, kaip gi juos pagardinti. Atrasti naujų ir įmantrių skonių. Vienas iš jų paprastas, bet veiksmingas – česnakas, tokį receptą siūlo tvnet.lv.
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“