„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
06 29

Auksiniai patarimai, kaip raugti ir marinuoti agurkus

Vos prieš kelerius metus agurkus marinavo ir raugė tik namų šeimininkės, o dabar, užsikrėtusios žaliosiomis idėjomis, pačių augintus agurkėlius žiemai ruošia tiek užkietėjusios vakarėlių liūtės, tiek iki ausų užsiėmusios verslininkės. Ir gardu, ir save išbandyti įdomu...
Agurkai
Agurkai / 123RF.com nuotr.

Kad jūsų geri užmojai pasiruošti atsargų žiemai nenueitų perniek, reikėtų žinoti bent keletą pagrindinių taisyklių, kaip tai daryti ir kokius agurkus rinktis – pasirodo, marinuoti tinka ne visi. O jau tada galėsite išsirinkti labiausiai patikusius skaitytojų atsiųstus, iš močiučių paveldėtus ar interneto platybėse sužvejotus receptus, juos išbandyti ir siaučiant pūgai pateikti šeimos ar draugų teismui.

Kuo naudingi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs