Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip vakarienės likučius paversti nauju patiekalu: gaivios ir sočios vištienos salotos

Šaldytuve liko pusė keptos vištos ar gabaliukas krūtinėlės? Visa tai galima paversti nauju patiekalu. Pridėję keletą naujų produktų, galite pasigaminti sočias ir gaivias salotas, kurios gali tapti kitos dienos pietumis darbe.
Vištienos salotos
Vištienos salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 st. smulkintos virtos arba keptos vištienos;
  • 1 st. besėklių vynuogių;
  • ½ st. smulkintų migdolų;
  • 2 saliero stiebai;
  • 3 svogūnėliai su laiškais;
  • po saujelę krapų ir petražolių;
  • 1 st. majonezo;
  • 1 citrinos sultys;
  • 1 valg. šaukšt. Dižono garstyčių;
  • po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

1. Dubenyje sumaišykite susmulkintą vištieną, per pusę perpjautas vynuoges, migdolus, supjaustytus saliero stiebus bei krapus su petražolėmis, pagardinkite druska bei pipirais.

2. Atskirame inde paruoškite užpilą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis, garstyčias. Užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir padėkite valandai šaltai, kad susigertų skoniai.

3. Patiekite su duona, pomidorais ir avokadais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas