Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kaip vakarienės likučius paversti nauju patiekalu: gaivios ir sočios vištienos salotos

Šaldytuve liko pusė keptos vištos ar gabaliukas krūtinėlės? Visa tai galima paversti nauju patiekalu. Pridėję keletą naujų produktų, galite pasigaminti sočias ir gaivias salotas, kurios gali tapti kitos dienos pietumis darbe.
Vištienos salotos
Vištienos salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 st. smulkintos virtos arba keptos vištienos;
  • 1 st. besėklių vynuogių;
  • ½ st. smulkintų migdolų;
  • 2 saliero stiebai;
  • 3 svogūnėliai su laiškais;
  • po saujelę krapų ir petražolių;
  • 1 st. majonezo;
  • 1 citrinos sultys;
  • 1 valg. šaukšt. Dižono garstyčių;
  • po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

1. Dubenyje sumaišykite susmulkintą vištieną, per pusę perpjautas vynuoges, migdolus, supjaustytus saliero stiebus bei krapus su petražolėmis, pagardinkite druska bei pipirais.

2. Atskirame inde paruoškite užpilą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis, garstyčias. Užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir padėkite valandai šaltai, kad susigertų skoniai.

3. Patiekite su duona, pomidorais ir avokadais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos