Reikės:
- 4 st. smulkintos virtos arba keptos vištienos;
- 1 st. besėklių vynuogių;
- ½ st. smulkintų migdolų;
- 2 saliero stiebai;
- 3 svogūnėliai su laiškais;
- po saujelę krapų ir petražolių;
- 1 st. majonezo;
- 1 citrinos sultys;
- 1 valg. šaukšt. Dižono garstyčių;
- po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišykite susmulkintą vištieną, per pusę perpjautas vynuoges, migdolus, supjaustytus saliero stiebus bei krapus su petražolėmis, pagardinkite druska bei pipirais.
2. Atskirame inde paruoškite užpilą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis, garstyčias. Užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir padėkite valandai šaltai, kad susigertų skoniai.
3. Patiekite su duona, pomidorais ir avokadais.