Kaitinantis užkandis: rūkytos krevetės su pankoliais ir čoriso dešra

Šiltas rūkytų krevečių užkandis su pankoliais ir čoriso dešra gali tapti pikantiškos vakarienės pradžia. Su restorano virtuvės šefu Deivydu Praspaliausku jį nesunkiai paruoš ir neįgudę kulinarai.
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane
Rūkytos krevetės su pankoliais ir čoriso dešra / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Rūkytų krevečių užkandžiui su pankoliais ir čoriso dešra reikės:

  • „Piemenėlio Excellence” sviesto,
  • čoriso dešros,
  • rūkytų krevečių,
  • šviežios paprikos,
  • krapų,
  • citrinos,
  • druskos,
  • pipirų.

Į keptuvę dedame truputį sviesto, jame apkepame pasmulkinto pankolio, skiltelėmis pjaustytos paprikos.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane / Gretos Skaraitienės / 15min nuotr.

Susmulkiname čoriso dešros ir taip pat dedame į keptuvę kelias minutes apkepti su daržovėmis. Galop beriame rūkytų krevečių, pakaitiname, apibarstome smulkintais krapais, išspaudžiame pusę citrinos ir užkandis su rūkytomis „Norfos“ krevetėmis, čoriso ir pankoliu – paruoštas.

Skanaus!

VIDEO: Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
LEA kviečia seną katilą keisti nauju šilumos siurbliu. Pasinaudojus skiriamomis dotacijomis galima sutaupyti net iki 90 proc. šilumos siurblio kainos
Reklama
6 Juodkalnijos perlai – kurį kurortą rinksitės jūs?
Reklama
Geras regėjimas be akinių ir kontaktinių lęšių – tik 699 Eur abiems akims, operaciją atliekant Vilniaus klinikoje „Naujas regėjimas“
Reklama
Gyvenimas ant upės kranto – Nemuno vingyje iškilo 38 sklypų kvartalas „Druskininkų slėnis“