Reikalingos priemonės:
- „Kit Kat“ šokoladai;
- mėgstamas glaistas, nudažytas žalia spalva (arba ištirpintas ir žalios spalvos maistiniais dažais dažytas baltasis šokoladas);
- įvairūs kalėdiniai pabarstukai ar saldainiai papuošimui;
- aštrus peilis;
- žirklės;
- sviestinis popierius;
- polietileno maišelis.
Gaminimas:
Keturių eilių „Kit Kat“ šokoladą perpjaukite taip, kad iš vienos plytelės išeitų trys eglutės. Iš likusių dalių atsipjaukite mažus keturkampėlius, kurie taps eglutės pagrindu.
Išpjautas eglutes pasidėkite ant sviestinio popieriaus, o jų pagrindus pamirkykite į glaistą ir priklijuokite.
Glaistą susipilkite į polieteleno maišelį, žirklėmis prakirpkite vieną maišelio kampą ir švelniai spausdami ranka glaistą spauskite ant eglučių. Ant jo barstykite turimus pabarstukus, saldainius ar kitus papuošimus, kad priliptų.
Jei norite, kad dekoracija būtų dar įspūdingesnė, ant lėkštės galite sukurti ir visą eglučių mišką. Tam papildomai reikės baltos lėkštės, kokoso drožlių ir tirpinto baltojo šokolado.
Taip pat skaitykite: Nekeptas kalėdinis namelis iš šokolado plytelių – gardi stalo puošmena
Palaukę, kol saldžiosios „eglutės“ išdžius, peiliu sulyginkite jų pagrindą ir, pamirkę į baltąjį šokoladą, klijuokite eglutes ant lėkštės. Taip pat pridėkite patinkančių kalėdinių dekoracijų ir ant lėkštės pabarstykite kokosų drožlių. Štai ir viskas!
Visą eglučių gaminimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše: