Kamado kepsninėje kepta pica

Populiarėjant kamado kepsninėms, plečiasi ir jose gaminamų patiekalų asortimentas. Juk šiose kepsninėse galima kepti faktiškai viską – nuo šašlykų, vištų iki picų ir pyragų. 15min skaitytoja Madeleina pasidalino savo naminės picos receptu, kurį kviečiame išmėginti!
Kepsninėje kepta pica
Kepsninėje kepta pica / 15min skaitytojo nuotr.

TEŠLAI:
3,5 stiklinės miltų,
1.5 stiklinės vandens (šilto),
2 šaukšteliai sausų mielių,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelis druskos,
šiek tiek česnakinės druskos.


PADAŽUI:
400 gramų konservuotų pomidorų,
2 skiltelės česnako,
1 saujelė baziliko (šviežių ar šaukštelio džiovintų),
pagal skonį druskos,
šiek tiek pipirų.

Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užminkome tešlą ir paliekame valandai pakilti. Per tą laiką pasigaminame padažą - smulkintuve suplakame konservuotus pomidorus, česnaką, baziliką, pagardiname druska bei pipirais.

Pakilusią tešlą iškočiojame ir dedame ant viršaus mėgstamus produktus – kumpį, pievagrybius, rukolą, mocorelą, raudoną svogūną, alyvuoges ar kita.

Dedame į grilių ir kepame. Skanaus!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis