Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Karštų dienų skanėstas – kreminiai avokadų ledai

Avokadai – kreminiai, riebūs, štai kodėl jie ne tik puikus užtepas, bet ir ledų ingredientas. Siūlome receptą, kur jie groja pagrindiniu smuiku. Gaudykim kiekvieną likusią vasaros dieną ir mėgaukimės šaltais skanėstais!
Avokadų ledai
Avokadų ledai / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 2 gerai sunokę nemaži avokadai, nulupti, minkštimas atskirtas nuo kaulų;
  • 180 ml riebaus kokoso „pieno“;
  • šlakelis mėgstamo augalinio pieno;
  • šlakelis žaliosios citrinos sulčių;
  • 150 g paprasto arba kokosų kondensuoto pieno;
  • kokoso drožlių.

Gaminimas:

1. Visus ingredientus, išskyrus kokosų drožles, sudėkite į elektrinio trintuvo (blenderio) indą ir sumalkite, kol gausite tyrę.

2. Supilstykite šią tyrę į specialias formeles ledams ant pagaliuko, įkiškite pagaliukus, įberkite kokosų drožlių.

3. Dėkite formeles į šaldymo kamerą ir laikykite bent 6 val., o dar geriau – per naktį.

4. Norėdami išimti ledus iš formelės, labai trumpam panardinkite jas į karštą vandenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius