„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Karštų dienų skanėstas – kreminiai avokadų ledai

Avokadai – kreminiai, riebūs, štai kodėl jie ne tik puikus užtepas, bet ir ledų ingredientas. Siūlome receptą, kur jie groja pagrindiniu smuiku. Gaudykim kiekvieną likusią vasaros dieną ir mėgaukimės šaltais skanėstais!
Avokadų ledai
Avokadų ledai / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 2 gerai sunokę nemaži avokadai, nulupti, minkštimas atskirtas nuo kaulų;
  • 180 ml riebaus kokoso „pieno“;
  • šlakelis mėgstamo augalinio pieno;
  • šlakelis žaliosios citrinos sulčių;
  • 150 g paprasto arba kokosų kondensuoto pieno;
  • kokoso drožlių.

Gaminimas:

1. Visus ingredientus, išskyrus kokosų drožles, sudėkite į elektrinio trintuvo (blenderio) indą ir sumalkite, kol gausite tyrę.

2. Supilstykite šią tyrę į specialias formeles ledams ant pagaliuko, įkiškite pagaliukus, įberkite kokosų drožlių.

3. Dėkite formeles į šaldymo kamerą ir laikykite bent 6 val., o dar geriau – per naktį.

4. Norėdami išimti ledus iš formelės, labai trumpam panardinkite jas į karštą vandenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs