„Krevetes aš tikrai labai mėgstu, kai jos yra padaže. O šis paruošimo būdas – vienas iš mano mėgstamiausių. Kodėl? Todėl kad pavyksta tikrai labai skaniai ir sultingai. Ypač – su „DVARO“ sviestu, kuris mano skonio receptoriams – numeris vienas“, – kalbėjo Aistė.
Asmeninio archyvo nuotr./Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže
Krevetės grietinėlės padaže
Ingredientai:
- krevetės
- „DVARO“ grietinė
- trečdalis „DVARO“ sviesto gabaliuko
- džiovinti pomidorai
- česnakas
- itališka ciabatta duona
- prieskoniai žuviai
- žiupsnelis miltų
Gaminimas:
Išlydome sviestą. Tada dedame viską iš eilės: krevetes, česnaką, džiovintus pomidorus. Užpilame viską grietinėle ir pabarstome prieskoniais bei žiupsneliu miltų. Dedame ant ciabatta duonos ir skanaujame. Taip pat ją galime valdyti mirkydami pagamintame padaže.
Skanaus!