„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kaziukui išsikepkime naminių čeburekų!

„Tai, ko gero, bus vienas iš šių metų atradimų! Nerealiai purūs, minkšti ir sultingi čeburekai, kuriems pagaminti tereikia keleto produktų ir trupučio laiko“, sako Aurimėlis ir kviečia nors kartą išbandyti šį patiekalą.
Naminiai Aurimėlio čeburekai
Naminiai Aurimėlio čeburekai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Čeburekai

Tešlai reikės:

  • 250 g rikotos;
  • 200 g kefyro;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 a.š. druskos;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • Miltų.

Gamyba:

Į dubenį dedame rikotą, pilame kefyrą, mušame kiaušinį, beriame druskos ir dedame miltų su kepimo milteliais. Miltus dėti po truputį, tol kol tešla taps minkoma, nelipni, elastinga. Iš tešlos iškočiojame lakštą, kuriame išspaudžiame apskritimus, ant vieno apskritimo krašto dedame įdaro ir užlenkiame. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių.

Įdarui reikės:

  • 700 g smulkintos kiaulienos (ar kitos mėgstamos mėsos);
  • 2 svogūnų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, džiovintų petražolių.

Gamyba:

Į dubenį dedame smulkintą mėsą, smulkintus svogūnus ir česnakus, pagardiname prieskoniais. Viską gerai išmaišome.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs