Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keksiukai su rabarbarais: jų saldumo ir rūgštelės balansui neįmanoma atsispirt

Ar šiais metais jau skanavote rabarbarų? Sakote, žodis „skanauti“ netinka, nes vien apie juos pagalvojus tampa rūgštu burnoje? Būtent todėl šie įspūdingi stiebai taip tinka desertiniams kepiniams: rūgštelė atsveria saldumą ir gimsta nuostabus skonių balansas. Tarsi to būtų maža, šie keksiukai dar ir kvepia cinamonu!
Keksiukai su rabarbarais
Keksiukai su rabarbarais / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 300 g rabarbarų, supjaustytų nedideliais gabaliukais;
  • 300 g miltų;
  • 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių;
  • 120 g cukraus;
  • 1 valg. šaukšt. rudojo cukraus, viršui pabarstyti;
  • 1 arbat. šaukšt. cinamono;
  • 2 kiaušiniai, paplakti;
  • 200 ml pieno;
  • 100 g sviesto, ištirpinto.

Gaminimas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas