Kaip gaminti
- Bulves nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite maždaug 8 min. Tada nusunkite.
- Kai atvės, perpjaukite pusiau, sudėkite į dubenį, užpilkite aliejų, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
- Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol gražiai apskrus.
- Tada ragaukite su majonezo ir kečupo padažu, žalumynais.
Suskleisti
Receptas: Ant grotelių kepta marinuota lašiša su daržovėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 /
37
Receptas
Kaip gaminti
- Dubenyje išmaišykite šaukštą aliejaus su balzaminiu actu ir saldžiu čili padažu bei trupučiu druskos.
- Šiuo marinatu aptepkite lašišos filė, palikite ją dubenyje su likusiu marinatu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis.
- Morkas nuplaukite šepetėliu ir išilgai supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska.
- Smidrus perliekite vandeniu ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Po 1–2 min. išgriebkite į kiaurasamtį. Pašlakstykite morkas ir smidrus likusiu aliejumi.
- Įkaitinkite keptuvę su grotelėmis ir sudėkite ant jų morkas bei smidrus. Kepkite kiekvieną pusę maždaug po 2 min.
- Tada patepkite groteles trupučiu aliejaus, sudėkite lašišą ir kepkite kiekvieną pusę po maždaug 4 min.
- Ragaukite su apkeptomis daržovėmis. Patiekalą pagardinkite laimo sultimis.
Suskleisti
Receptas: Ant grotelių kepta nugarinė su troškintomis daržovėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.7 /
7
Receptas
Ingredientai
Žiediniai kopūstai: 1.00 kg
Cukinijos: 1.00 vnt.
MAGGI meksikietiško padažas:(pagal skonį) 1.00 žiupsnelis
MAGGI aštrus kečupas:(pagal skonį) 1.00 žiupsnelis
Petražolės: 1.00 sauja
Kaip gaminti
- Mėsos griežinėlius įtrinkite aliejaus, balzaminio acto, druskos ir pipirų mišiniu ir palikite šaldytuve marinuotis 12 val.
- Daržoves nuplaukite, virtuviniu kombainu sutarkuokite, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir pamaišydami kepkite ant vidutinio karštumo ugnies maždaug 20 min.
- Mėsą kepkite ant žarijų arba keptuvėje su grotelėmis, kiekvieną pusę po maždaug 8 min.
Patiekalą pagardinkite MAGGI kečupu ar padažu bei petražolėmis.
Suskleisti
Ingredientai
Baklažanai: 4.00 vnt.
Kaip gaminti
- Baklažanus nuplaukite ir perpjaukite pusiau ir peiliu padarykite įpjovas minkštime.
- Dubenėlyje išmaišykite aliejų, juoduosius ir kajeno pipirus, druską, pusę susmulkinto rozmarino. Šiuo mišiniu įtrinkite baklažanų minkštimą ir palikite pasimarinuoti 30 min.
- Tada kepkite ant vidutiniškai įkaitintų grotelių, pjūvio puse į groteles. Iškeptus baklažanus pagardinkite likusiomis žolelėmis ir kečupo bei jogurto pagardu.
Suskleisti
Receptas: Kepsninėje keptų krevečių vėrinukai su avokadų pagardu
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.4 /
5
Receptas
Ingredientai
Iešmeliai: 8.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Padažas:(MAGGI česnakinio kečupo) 3.00 valg. š.
Žalioji citrina: 1.00 vnt.
Kaip gaminti
- Nuplaukite vyšninius pomidorus. Svogūnų laiškus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite 3 cm ilgio gabalėliais.
- Apdorokite karališkąsias krevetes: pašalinkite jų galvas ir kiautus iki uodegos. Nugarėles įpjaukite ir pašalinkite tamsią giją.
- Tada krevetes nuplaukite ir nusausinkite. Pakaitomis verkite jas ant iešmelių su pomidorais ir svogūnų gabalėliais. Apšlakstykite su aliejumi.
- Pagardinkite druska bei pipirais.
- Kepkite karštoje kepsninėje 5–7 min., keletą kartų apversdami iešmelius.
- Avokadą perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliuką, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
- Sumaišykite su MAGGI česnakiniu kečupu ir jogurtu.
- Citriną nuplaukite karštu vandeniu, supjaustykite skiltelėmis ir patiekite prie vėrinukų su pagardu.
Patarimas: prie šio patiekalo puikiai tinka truputis MAGGI aštraus padažo.
Suskleisti
Receptas: Jautienos didkepsniai medaus ir aitriųjų paprikų marinate
3 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.2 /
18
Receptas
Ingredientai
Medus: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti
- Nuplaukite aitriosios paprikos ankštį, išimkite sėklytes kartu su baltomis plėvelėmis ir supjaustykite mažais kubeliais.
- Nulupkite imbierą ir jį smulkiai sutrinkite arba sukapokite.
- Nulupkite česnaką ir supjaustykite mažais kubeliais.
- Aliejų gerai išmaišykite su druska, pipirais ir medumi, supilkite kitus ingredientus.
- Nuplaukite jautienos didkepsnius, nusausinkite ir sudėkite į marinatą.
- Marinuokite maždaug 30 min. (pagal pageidavimą galima ilgiau).
- Kepsninėje kepkite apie 6–8 min., esant tiesioginiam, dideliam karščiui.
- Gaminimo trukmė: 25 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).
Suskleisti
Receptas: Pjausnių suktinukai su garstyčiomis ir šonine
6 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 /
21
Receptas
Ingredientai
Padažas:(garstyčių ir medaus padažo) 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Iešmeliai:(trumpų medinių) 12.00 vnt.
Kaip gaminti
- Šoninę perpjaukite pusiau išilgai.
- Pjausnius nuplaukite, nusausinkite ir šiek tiek pamuškite.
- Tada kiekvieną jų perpjaukite pusiau ir išilgai taip, kad iš viso išeitų 12 mėsos juostelių.
- Ant jų paskirstykite garstyčių ir medaus padažą ir ant kiekvieno uždėkite po šoninės juostelę.
- Viską suvyniokite ir kiekvieną suktinuką sutvirtinkite iešmeliais.
- Aptepkite suktinukus aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Kepkite kepsninėje 10–15 min., nustačius vidutinę kaitrą, iš visų pusių, kaskart apversdami.
Patarimas: patiekite su MAGGI Chilli padažu.
Suskleisti
Receptas: Pikantiškas mėsainis su svogūnais ir šonine
2 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.3 /
23
Receptas
Ingredientai
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Pomidorai: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kaip gaminti
- Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus.
- Jautienos faršą pagardinkite druska ir pipirais bei gerai išmaišykite iki lipnios masės.
- Iš šios masės suformuokite 2 plokščius kotletus.
- Nuplaukite pomidorą, pašalinkite kotelį ir supjaustykite griežinėliais.
- Svogūną nulupkite ir supjaustykite žiedeliais.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Įdėkite kotletus ir kepkite iš abiejų pusių apie 5 minutes.
- Pridėkite šoninę ir apskrudinkite. Tada iš keptuvės išimkite kotletus ir šoninę.
- Svogūnų žiedelius apkepkite riebaluose. Ant svogūnų uždėkite pomidorų griežinėlius bei kotletus ir apvertus palaikykite, kad jie sušiltų.
- Rugines duoneles perpjaukite pusiau ir perpjautos pusės paviršių paskrudinkite keptuvėje arba orkaitėje.
- Visas 4 puseles aptepkite MAGGI kečupu.
- Ant apatinių puselių uždėkite salotas, kotletus, svogūnus, šoninę, pomidorų griežinėlius ir čederio sūrį.
- Uždėkite viršutines duonelės puseles. Patiekite su likusiu kečupu.
Suskleisti