Reikės:
- 2 skumbrių,
- 2 šakelių rozmarino,
- 4 skiltelių citrinos,
- 6 bulvių,
- žiupsnelio kanapių druskos.
Marinatui:
- kelių skiltelių česnako,
- poros šakelių rozmarino,
- kuokštelio krapų,
- kuokštelio petražolių,
- 1 didelio valg. š. garstyčių,
- 2 valg. š. aliejaus,
- žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.
Padažui:
- 2 valg. š. salotų grietinės,
- 1 valg. š. krienų,
- saujelės krapų,
- saujelės baziliko,
- saujelės svogūnų laiškų,
- žiupsnelio druskos,
- žiupsnelio pipirų,
- šlakelio citrinos sulčių.
Patiekimui:
salotų lapų.
Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.