Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Kai norisi lengvesnio maisto, visada pravartu prisiminti baklažanus. Jie ir sotūs, ir labai gardūs. Šefas Reinis šiandien juos paruošė su kietuoju sūriu. Skanumėlis!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 baklažano,
  • 50 g maltų džiūvėsėlių,
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio,
  • 3 skiltelių česnako,
  • žiupsnelio petražolių,
  • 1/2 aitriosios paprikos,
  • žiupsnelio džiovintų čiobrelių,
  • 2 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • aliejaus kepimui.

Padažui:

  • 1 avokado,
  • 25 g alyvuogių aliejaus,
  • po žiupsnelį druskos ir pipirų,
  • pusės citrinos sulčių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?