Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Kai norisi lengvesnio maisto, visada pravartu prisiminti baklažanus. Jie ir sotūs, ir labai gardūs. Šefas Reinis šiandien juos paruošė su kietuoju sūriu. Skanumėlis!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 baklažano,
  • 50 g maltų džiūvėsėlių,
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio,
  • 3 skiltelių česnako,
  • žiupsnelio petražolių,
  • 1/2 aitriosios paprikos,
  • žiupsnelio džiovintų čiobrelių,
  • 2 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • aliejaus kepimui.

Padažui:

  • 1 avokado,
  • 25 g alyvuogių aliejaus,
  • po žiupsnelį druskos ir pipirų,
  • pusės citrinos sulčių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai