Keptos kriaušės ištirps burnoje akimirksniu

Vaisių desertus reikėtų dažniau rinktis ne tik dėl to, kad jie sveikesni, o todėl, kad jie yra tobulai subalansuoto skonio. Tokį skanėstą rudeniško savaitgalio popietei siūlo šefas Reinis. Traškūs anakardžiai, gaivios granatų sėklos ir muskato riešutu pagardintas medaus padažas - šioje kompanijoje patiektos kriaušės yra tiesiog šedevras!
NORFA - keptos kriaušės
Keptos kriaušės

Reikės:

  • 1 kriaušės (maždaug 150 g)
  • 1/3 citrinos,
  • 30 g anakardžių,
  • 20 g granatų sėklų,
  • 1 valg. š. medaus (30 g),
  • 2 g malto muskato riešuto,
  • 10 g baltojo šokolado,
  • 5 g rudojo cukraus,
  • 20 g sviesto,
  • 50 ml grietinėlės,
  • 50 g imbierinio alaus,
  • 2 g čiobrelių.

Kaip gaminti kriaušių desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Keptos kriaušės ištirps burnoje akimirksniu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis