Jums reikės:
6 vidutinio dydžio bulvių,
6 putpelių kiaušinių,
baltojo svogūno,
2 skiltelių česnako,
po 2 šaukštus žemės riešutų sviesto ir aliejaus,
šaukšto žemės riešutų,
nedidelio gabalėlio aitriosios paprikos,
šaukšto sviesto,
2 šaukštų ekologiško sojų padažo,
žiupsnelio rudojo cukraus,
šaukšto kapotų žalumynų (raudonėlių, bazilikų).
Kaip gaminti:
1. Bulves su lupenomis iškepkite orkaitėje taip, kad nebūtų per minkštos, nulupkite, supjaustykite nemažais gabalėliais, suberkite į gilesnį dubenį.
2. Žemės riešutus trumpai paskrudinkite sausoje keptuvėje.
3. Svogūną, česnaką ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite, pakepinkite svieste.
4. Į plakti skirtą indą suberkite kepintus svogūnus, česnakus, sukrėskite žemės riešutų sviestą, sojų padažą, berkite rudojo cukraus, žalumynų ir viską iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.
5. Į padažą suberkite kapotus riešutus, bet neplakite, tik išmaišykite. Į paruoštą padažą įpilkite aliejaus, viską užliekite ant bulvių, gerai išmaišykite ir išdėliokite bulves į lėkštes. Šalia dėkite kietai virtų kiaušinių.