Kiaulienos maltiniai su šoninės įdaru

Sotus patiekalas, kuris patiks mėgstantiems rimčiau užkąsti.
Kiaulienos maltiniai
Kiaulienos maltiniai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 1,5 kg maltos kiaulienos;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • Poros skiltelių česnako;
  • 500 g karštai rūkytos šoninės;
  • 1 kiaušinio;
  • 4 v.š. manų kruopų;
  • Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, kmynų.

Gamyba:

Į dubenį dedame smulkintą mėsą, tarkuotą morką, svogūną ir česnaką. Mušame kiaušinį, beriame manų kruopas ir pagardiname prieskoniais. Visą gerai išmaišome, formuojame maltinius, kuriuos įdarome smulkiai pjaustyta rūkyta šonine.

Maltinius apvoliojame miltuose, kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Tuomet troškiname.

P.S. Troškinau grietinėlės ir daržovių padaže.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų